Purple Punch Automatic

9.5070.00

Voor cannabisgebruikers die op zoek zijn naar zoete en fruitige soorten, moeten na Purple Punch te proeven niet meer verder zoeken. Deze dame, een afstammeling van de originele Purple Punch, levert een ontspannende en vreugdevolle high, vergezeld van een smaakprofiel van punch en druiven. Ze zal je smaakpapillen razendsnel verwennen waardoor je steeds naar meer verlangt. Koop Purple Punch Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

De buitengewone klassieke Purple Punch, bekend om zijn weelderige bessensmaak en opbrengst, kreeg de langverwachte zelfbloeiende eigenschap. Veredelaars bij Royal Queens Seeds bedachten de autoflower variant van deze geliefde dessertsoort door haar te kruisen met Old Skunk Auto. Het resultaat was Purple Punch Automatic, een krachtige cannabissoort die bestaat uit 75% Indica, 20% Sativa en 5% ruderalis genetica.

De Groei van Purple Punch Automatic

De Old Skunk-eigenschappen die door Purple Punch Kush zijn geërfd, komen goed van pas. Old Skunk staat bekend om haar robuuste groei, en dat geldt ook voor deze soort. Ze kan gemakkelijk goed groeien en goede opbrengsten geven in elke omgeving. Ze is een snelgroeiende plant dankzij de toegevoegde ruderalis eigenschappen. Ze bloeit binnen 7 tot 8 weken en is binnen 10 weken na ontkieming klaar voor de oogst.

Binnen levert deze prima dame 350 tot 400 gram per vierkante meter op bij een hoogte van minder dan 100 cm. Door haar korte gestalte is ze ideaal voor terrassen en balkons. Buiten wordt ze 80 tot 120 cm hoog en geeft ze een opbrengst van 150 gram per plant.

Kenmerken tijdens de Bloei

Ze groeit tijdens haar bloeiweken uit tot een prachtige plant met bloemen die paarse tinten vertonen en een levendig groen kleurenpallet. Haar toppen zijn compact en bedekt met een laag ijzige trichomen.

Smaak en Geur van Purple Punch Automatic

Purple Punch Auto is een geursoort. Ze geeft een kenmerkende, rijke geur van heerlijke druiven, een eigenschap geërfd van Grand Daddy Purple. Voor mensen die een hekel hebben aan smaakvolle toppen, deze zal op je blacklist staan. Ze is een godin van pure zoetheid die een mix van zoete en suikerachtige tonen levert met een spoor van snoepjes en ananas.

Net als het aroma, smaakt ze heerlijk zoet. Bij het eerste trekje worden je smaakpapillen verwend met een scherpe smaak van zoete bessen en druiven. Langzaam maar geleidelijk verandert de smaak in een zachte, vochtige rooksensatie met citrusachtige tonen.

Effecten van Purple Punch Automatic

Terwijl Purple Punch Automatic neigt naar Indica-genetica, geeft ze een vernuttig niveau van focus en functioneren. Ze maakt de gebruiker niet lui. Ze geeft een groot deel van de lichamelijke effecten die het lichaam doen smelten, gekoppeld aan Larry OG, met alle smaken van Grand Daddy Purple. Ze is zacht voor het lichaam en kwelt je spieren niet tot traagheid. Ze is een ongelooflijke dame die ideaal is om ’s nachts als dessert te gebruiken.

Van Purple Punch Automatic is ook bekend dat het geneeskrachtige effecten heeft op het lichaam. Mensen die te maken hebben met angst, depressie en slaapgebrek zullen blij zijn met haar hulp. De cerebrale en fysieke high die je ervaart na het genieten van deze dame is perfect voor dergelijke omstandigheden. Verder is de lichaamsontspanning die ze biedt nuttig voor gebruikers van medicinale marihuana met langdurige pijn en ongemakken

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Punch x Old Skunk Auto

Effect: No selection

Fysiek ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch Automatic” te beoordelen