Royal AK

8.5060.00

Stap binnen in de majestueuze wereld van Royal AK! Ontdek waarom deze krachtige strain van Royal Queen Seeds een must-have is voor elke cannabisliefhebber. In deze beschrijving onthullen we de geheimen van Royal AK, van haar robuuste groei tot haar weelderige bloei, verleidelijke smaak en uitgebalanceerde effecten. Laat je betoveren door de koninklijke ervaring die Royal AK te bieden heeft, en ervaar cannabis op een vorstelijk niveau. nu verkrijgbaar bij Holland’s High.

Groei en Kenmerken van Royal AK

Ontdek de krachtige Royal AK van Royal Queen Seeds, nu beschikbaar bij Holland’s High. Deze sterke soort gedijt zowel binnen als buiten en staat bekend om haar robuuste groei. Royal AK ontwikkelt zich tot een imposante plant met stevige takken en een gemiddelde hoogte, waardoor ze geschikt is voor diverse kweekomgevingen. Tijdens de groeiperiode laat ze een karakteristiek bladerdak zien, wat bijdraagt aan haar weelderige uitstraling. Een betrouwbare keuze voor kwekers van alle niveaus, Royal AK beloont je met een overvloedige oogst na een groeiperiode van ongeveer 9-10 weken.

Bloei en Uiterlijk van Royal AK

Laat je betoveren door de bloei van Royal AK, een visueel spektakel dat je tuin transformeert. Binnen 8-9 weken na ontkieming start de bloeiperiode, waarbij Royal AK indrukwekkende, met hars bedekte toppen produceert. Haar bloemen zijn compact en bedekt met glinsterende trichomen, wat resulteert in een weelderige oogst. De koninklijke uitstraling van deze soort wordt benadrukt door haar vorstelijke groene tinten. Kweek met vertrouwen, want Royal AK belooft niet alleen krachtige resultaten, maar ook een visueel aantrekkelijke kweekervaring.

Smaak en Geur van Royal AK

Ontdek de intense smaak en geur van Royal AK. Haar krachtige en aardse smaak wordt vergezeld door subtiele zoete tonen, waardoor het roken een genot is voor de fijnproever. Het aroma is even indrukwekkend, met pittige hints die een aangename geur verspreiden. Royal AK biedt een uitgebalanceerde combinatie van smaken en geuren die de zintuigen prikkelen. Of je nu kiest voor een joint of een vaporizer, deze koninklijke soort levert een onvergetelijke smaakervaring voor cannabisliefhebbers.

Effecten bij het Roken

Ervaar de energieke high van Royal AK, een krachtige hybride met 60% sativa en 40% indica genetica. Bij het roken ontstaat een opwekkende mentale helderheid, gevolgd door een ontspannende lichamelijke sensatie. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een evenwichtige ervaring die zowel opwekkend als rustgevend is. Royal AK is een koninklijke keuze voor momenten van creativiteit en ontspanning. Voeg deze vorstelijke variëteit toe aan je collectie en ontdek de indrukwekkende combinatie van groei, bloei, smaak en effecten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 170 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Columbian x Mexican x Thai x Afghan

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pijnboom, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal AK” te beoordelen