Royal CBG Automatic

14.5095.00

Verwelkom de revolutie van Royal CBG Automatic, nu te vinden bij Holland’s High. Deze zelfbloeiende CBG-soort van Royal Queen Seeds belooft niet alleen een eenvoudige kweek, maar ook een subtiel aromatische ervaring. In deze beschrijving duiken we dieper in de groei, bloei, smaak en de unieke effecten van deze CBG-rijke variëteit. Ontdek waarom Royal CBG Automatic de nieuwe standaard is voor liefhebbers van cannabigerol (CBG), beschikbaar om te cultiveren en te koesteren. Koop nu je Cannabiszaden op de webshop van Holland’s High!


Groei en Kenmerken
van Royal CBG Automatic

Stap binnen in de wereld van Royal CBG Automatic, nu verkrijgbaar bij Holland’s High van Royal Queen Seeds. Deze zelfbloeiende CBG-rijke strain is een waar genot voor kwekers van alle niveaus. Royal CBG Automatic groeit uit tot een compacte plant met stevige takken en bereikt haar volwassenheid binnen 9-10 weken na ontkieming. Haar gestage groei en onderhoudsvriendelijke karakter maken haar ideaal voor zowel binnen- als buitenkweek. Deze CBG-variëteit belooft niet alleen een overvloedige oogst, maar ook een zorgeloze kweekervaring.

Bloei en Uiterlijk van Royal CBG Automatic

Beleef de bloeiende pracht van Royal CBG Automatic, een visueel spektakel dat je kweekruimte transformeert. Binnen 9 weken na ontkieming begint de bloeiperiode, waarbij ze weelderige, met hars bedekte toppen produceert. Haar compacte formaat en snelle bloeiperiode maken haar ideaal voor discrete kweek. De bloemen vertonen kenmerkende CBG-rijkdom en nodigen uit met aantrekkelijke tinten. Kies voor een visueel indrukwekkende kweek met Royal CBG Automatic.

Smaak en Geur van Royal CBG Automatic

Laat je smaakpapillen verwennen door de subtiele smaak en geur van Royal CBG Automatic. Deze CBG-variëteit biedt een milde, aardse smaak met verfrissende citrusnuances. Het aroma is subtiel en uitnodigend, met lichte kruidige tonen. Royal CBG Automatic levert een verfijnde smaakervaring die zowel verkwikkend als aangenaam is. Geniet van de delicate nuances van deze CBG-rijke strain, of je nu rookt of vaporiseert.

Effects bij het Roken van Royal CBG Automatic

Ervaar de unieke effecten van Royal CBG Automatic, een hybride met 75% sativa, 20% indica en 5% ruderalis. Met een laag THC-gehalte biedt deze strain een milde rookervaring met subtiele mentale helderheid en een vleugje ontspanning in het lichaam. Royal CBG Automatic is ideaal voor liefhebbers van CBG die op zoek zijn naar de voordelen van dit cannabinoïde zonder sterke psychoactieve effecten. Voeg deze CBG-rijke variëteit toe aan je collectie en ontdek de kalme wereld van Royal CBG Automatic, verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

1%

CBD: No selection

Hoog

Opbrengst Binnen: No selection

325 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

30 – 50 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Goliat Auto x High CBG Strain

Effect: No selection

Helder

Smaak: No selection

Vanille

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal CBG Automatic” te beoordelen