Royal Cheese – Fast

8.0055.00

Duik in de wereld van snelheid en smaak met Royal Cheese – Fast! Deze snelgroeiende variant van Royal Queen Seeds combineert moeiteloze kweek met een onmiskenbare kaasachtige allure. In deze beschrijving nemen we je mee op een reis door de weelderige groei, betoverende bloei, uitgesproken smaak, en gebalanceerde effecten van deze koninklijke snelheidskoningin. Ontdek waarom Royal Cheese – Fast een must-have is voor liefhebbers van snelle resultaten zonder concessies aan kwaliteit, beschikbaar voor jouw teeltplezier! Nu te ontdekken bij Holland’s High

Groei en Kenmerken van Royal Cheese – Fast

Ontdek de razendsnelle Royal Cheese – Fast, nu beschikbaar bij Holland’s High van Royal Queen Seeds. Deze snelgroeiende variant biedt een moeiteloze kweekervaring, ideaal voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Royal Cheese – Fast ontwikkelt zich in een rap tempo tot een stevige plant met sterke takken. Haar groei is robuust en compact, en ze toont een opmerkelijke weerstand tegen plagen en ziekten. In slechts 6-8 weken na ontkieming kun je genieten van een bevredigende oogst. Een ideale keuze voor wie snel resultaat wil zien zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bloei en Uiterlijk van Royal Cheese – Fast

Ervaar de prachtige bloei van Royal Cheese – Fast, een visuele traktatie voor kwekers. Binnen 6-8 weken na ontkieming begint de bloeiperiode, waarbij de toppen zich ontvouwen tot compacte, met hars bedekte juweeltjes. De bloemen vertonen kenmerkende kaasachtige aroma’s en de toppen nemen een vorstelijke groene tint aan. De snelle bloeiperiode en het discrete formaat maken deze strain ideaal voor kwekers met beperkte ruimte. Voeg visuele aantrekkingskracht toe aan je kweekruimte met Royal Cheese – Fast.

Smaak en Geur

Laat je zintuigen betoveren door de onderscheidende smaak en geur van Royal Cheese – Fast. Deze strain biedt een krachtige, pittige smaak met ondertonen van aarde en kruiden. Het aroma is even indrukwekkend, met sterke kaasachtige geuren die zich vermengen met aardse tonen. Royal Cheese – Fast belooft een smaakvolle ervaring voor de fijnproever. Of je nu rookt of verdampt, ontdek de intense smaak en geur van deze snelbloeiende variant.

Effects bij het Roken van Royal Cheese – Fast

Geniet van de gebalanceerde effecten van Royal Cheese – Fast, een hybride met 40% sativa en 60% indica. Bij het roken levert ze een krachtige, ontspannende lichamelijke high, gevolgd door een cerebrale oppepper. Perfect voor momenten van relaxatie na een lange dag. Voeg deze snelgroeiende en krachtige strain toe aan je collectie en ervaar de verrukkelijke combinatie van groei, bloei, smaak en effecten, verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Old School Skunk x Afghani

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Kaas, Peper, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Cheese – Fast” te beoordelen