Royal Creamatic

8.0055.00

Heerlijke smaken, een fijne Indica high, een beheersbare grootte en een geweldige opbrengst. Royal Creamatic omvat alle basiskenmerken van echte en productieve zelfbloeiende soorten. Ze komt voort uit aangename erfelijkheid. Kwekers bij Royal Queens Seed gingen aan de slag om een verleidelijk terpeenprofiel te mengen met de sterke en snelle genetica van cannabis ruderalis. Het resultaat was voortreffelijke smaken en een subtiele aangename high. Koop Royal Creamatic Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij Holland’s High! Snelle en discrete wereldwijde verzending!


Royal Creamatic – Een Autoflower Indica met een Uitstekende Smaak

Kwekers kozen de beste soorten uit de topklasse om Royal Creamatic te creëren. Ze begonnen met Cream Caramel vanwege haar smakelijke en zoete terpenen. Haar afkomst gaf haar Indica-genetica en een korte bloeitijd. Na wat experimenteren met haar genetica realiseerden ze zich dat ze bijna een perfecte soort was. Ze had al een diepe lichamelijke high die het lichaam in euforie deed smelten. Ze besloten het gemakkelijker te maken om te kweken en toegankelijk te maken voor beginnende kwekers. Na verschillende pogingen om haar te hybridiseren met cannabis ruderalis, kwamen ze met Royal Creamatic.

Effecten van Royal Creamatic Royal

Creamatic erfde de effecten van haar Indica-dominante ouder. Met 60% Indica, 10% Sativa en 30% ruderalis-genetica neigt ze sterk naar de Indica-effecten, waarbij de Sativa-effecten ze lichtjes aanvullen. Bij het roken voel je een ontspannen sensatie langs je ruggengraat. Ze geeft een milde high die de stemming verbetert zonder paranoia te veroorzaken.

Ze overweldigt de gebruikers niet, zowel ervaren als nieuwe gebruikers. Haar terpeenprofielen laten je eerder functioneel, productief en helder van geest voelen. Je kunt haar roken en doorgaan met je dag zonder je zorgen te maken over slapen of vast te zitten op de bank. Haar cannabidiol-profiel helpt de high te temmen. Ze is perfect voor gebruikers die lijden aan angst, stress en milde vormen van depressie, dankzij de euforie die ze geeft.

Geur en Smaak van Royal Creamatic

Royal Creamatic is een zeer verleidelijke soort wat betreft geur. Zodra je haar uit je pot of ziplock haalt, zul je onmiddellijk krachtige geuren van zoetheid en kruidigheid oppikken. Haar toppen zijn glad en hebben een dichte uitstraling rijk aan harsen en trichomen. Haar stampers zijn oranje, en de bladeren met bloemen vormen een donkergroen canvas dat bijna paars lijkt.

Na het grinden en een paar trekjes van deze dame te nemen, begin je haar zoete, suikerachtige en snoepachtige smaken op te merken. De smaak blijft even aan de voorkant van de tong hangen terwijl de milde effecten van de soort beginnen over te nemen.

Kweek van Royal Creamatic

Zowel ervaren als nieuwe kwekers zullen plezier hebben met het kweken van deze soort. Haar sterke genetica maken haar perfect voor groei onder alle omstandigheden. Ze zal de beste opbrengst geven in warmere klimaten.

Binnen zal ze een hoogte bereiken van 60 tot 80 cm. Deze kleine maat maakt haar perfect voor binnenkweek. Ze zal ongeveer 400 tot 450 gram per vierkante meter opleveren. Buiten, haar kleine formaat van ongeveer 80 tot 100 cm, maakt haar ideaal voor discrete guerrillakweek. Ze zal een opbrengst geven van 115 tot 164 gram per plant na 8 tot 9 weken bloei.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 80 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Honey Cream x Ruderalis

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Kalmerend

Smaak: No selection

Peper, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Creamatic” te beoordelen