Royal Critical Automatic

8.5060.00

Als je in het verleden Critical cannabis hebt gerookt, weet je dat het een hoogwaardige, geweldige soort is. Kwekers dachten, waarom niet beter maken. In plaats van te wachten op lange bloeiperiodes, wilden ze haar sneller laten bloeien, gemakkelijk te kweken en met een korte levenscyclus. Je kunt sneller van haar opbrengst genieten dan je zou verwachten. Koop Royal Critical Automatic Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Critical Automatic – Het Beste van Critical Genetica

Het originele fotoperiode is het resultaat van de mix tussen Afghani en Skunk #1 soorten. Ze is Indica-dominant maar roept het effect op dat skunk#1 geeft. Ze erft de aromatische geuren van Afghani en de medicinale voordelen dankzij de hoge THC- en CBD-niveaus. De kwekers vonden het passend om ruderalis aan de mix toe te voegen en alles te versnellen.

Effecten van de Critical Cannabis Soort

Hoewel ze de meeste kenmerken heeft geërfd van de originele Critical cannabis, heeft ze niet dezelfde THC-niveaus die gebruikers misschien gewend zijn. Ze heeft een THC-gehalte van 14%. Hoewel Indica dominant, geeft ze effecten die vergelijkbaar zijn met zowel Sativa als Indica. Ze houdt je gefocust en productief. Je zult een vrolijke euforie ervaren die je naar de ruimte zal brengen. Je kunt ook lachen en plezier hebben. Maak je geen zorgen. Het zal langzaam vervagen.

Ze is een goede soort om ’s avonds te gebruiken voordat je naar bed gaat. De ontspannen euforie heeft weinig kracht om je op de bank te laten liggen, wat betekent dat je avond kan worden besteed aan andere activiteiten. Vooral creatieve activiteiten zoals schrijven en schilderen. Ze is ook nuttig voor mensen met concentratieproblemen, omdat het je gefixeerd maakt op de taak die voor je ligt.

Geur, Smaak en Uiterlijk van Royal Critical Automatic

Royal Critical Automatic erft dezelfde aroma en smaakterpenen van de fotoperiode Critical. Ze heeft een gemengde geur die varieert tussen zoet en aards. Deze zeldzame blend heeft een krachtige aantrekkingskracht, waar consumenten de geur van waarderen. Het wordt beter beschreven wanneer je de joint of bong aansteekt. Haar krachtige tonen komen voort uit verbindingen van dennen- en eikenhout. Ze zijn afkomstig van Skunk#1. Haar frisse geur is vergeleken met honingmeloen met connotaties van citrus. De geur is niet ver weg van je normale aardse soort. Vergeleken met andere soorten voelt Royal Critical Automatic Cannabis als hemel in de mond, neus, longen, het hele lichaam en geest.

Kweekinformatie van Royal Critical Automatic

Royal Critical Automatic is ontworpen om gemakkelijk te kweken en te beheren. Zowel beginners als ervaren gebruikers zullen het makkelijk met haar hebben. Ze heeft ongeveer 6 tot 7 weken bloeitijd en is klaar voor de oogst na 10 tot 11 weken na het ontkiemen.

Binnen geplant zal ze een opbrengst opleveren tussen de 350 tot 400 gram per vierkante meter. Ze zal een hoogte bereiken van 55 tot 65 cm, wat haar ideaal maakt voor kleine ruimtes. Buiten geteeld geeft ze de voorkeur aan een warm klimaat zoals in Spanje. Ze zou groeien tot een hoogte van ongeveer 90 – 140 cm, met een opbrengst van 115 tot 165 gram per plant.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

55 – 65 cm

Hoogte buiten: No selection

90 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Critical x Ruderalis

Effect: No selection

Euforisch, lachen

Smaak: No selection

Fruitig, Peper, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Critical Automatic” te beoordelen