Royal Domina

9.0065.00

Als je op zoek bent naar een soort die een krachtige knock-out stone geeft, stopt hier je zoektocht. Royal Domina, een fascinerende Indica-soort, levert een ongelooflijk krachtige en met kristallen bedekte bloem. Ze is het resultaat van twee kwaliteitssoorten die zijn samengevoegd om hogere opbrengsten te geven in een korte periode. Ze is een unieke hybride. Koop Royal Domina Feminized Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Domina – Een Indica voor Royalty

Royal Domina is het kind van Black Domina en Kalijah. Terwijl Black Domina een hoog THC-gehalte levert, brengt Kalijah haar verleidelijke aroma en extrinsieke genetica in. De combinatie van de twee geeft ons een stabiele wietsoort met kenmerken en invloeden van wereldwijde soorten. Ze is een sappige, krachtige en gemakkelijk te kweken plant.

Effecten van Royal Domina

Royal Domina draait allemaal om smaak en ongeremde ontspanning. Ze geeft krachtige, zware en diepe effecten op de gebruiker. Ze heeft effecten op zowel het lichaam als de geest. Ze zal je lichaam overnemen in een knusse, ontspannen toestand terwijl de geest in zalige sferen wordt gebracht. Met THC-niveaus van 20% zal deze lieve dame je ziel in totale dominantie ontspannen en kalmeren. Wees voorzichtig als je nog andere taken moet uitvoeren, want ze kan je aangenaam vastzetten wanneer ze in grote hoeveelheden wordt ingenomen.

De ontspannende effecten van deze dame staan bekend om therapeutische hulp te bieden aan haar gebruikers. Het zal helpen bij het bestrijden van tekenen van depressie, angst en stress. Ze is een perfecte soort om ’s avonds te gebruiken. Zet wat muziek aan, steek haar aan en laat haar je geest en lichaam ontlasten van het werk van de dag. Je zult merken dat je al snel in slaap valt. Ze is nuttig voor gebruikers die lijden aan slapeloosheid.

Geur en Smaak van Royal Domina

De geur en smaak van Royal Domina nemen de gebruiker mee in een achtbaan van zoetheid. Ze pronkt met exotische aroma’s en smaken. Eenmaal aangestoken, worden je neusgaten aangevallen door frisse, dennen- en kruidige tonen. Je zult ook aardse ondertonen ervaren met sporen van citrus. Eenmaal ingeademd, worden je smaakpapillen meegenomen op een rit van zoete ondertonen met hints van kruiden. De smaak en geur combineren met de kracht om een ontspannen, rustgevende high te geven.

Kweekinformatie van Royal Domina

Als een binnenplant zal Royal Domina bij volwassenheid een korte gestalte hebben. Ze zal gemiddelde hoogtes bereiken tussen 90 tot 130 cm. Voor kwekers met beperkte ruimte zul je onder de indruk zijn van het aantal planten dat je kunt beheren. Ze zal je ongeveer 525 tot 575 gram per vierkante meter geven.

Buiten zal ze groter groeien met een hogere opbrengst. Hoe warmer het klimaat waarin ze wordt gekweekt, hoe meer ze teruggeeft. Ze zal groeien tot hoogtes tussen 140 tot 180 cm, met een opbrengst van ongeveer 550 tot 600 gram per plant. Ze bloeit in 9 tot 10 weken en is klaar voor de oogst begin oktober.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 130 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Black Domina x Kaljah

Effect: No selection

Kalmerend, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Domina” te beoordelen