Royal Gorilla Automatic

10.0075.00

Terwijl Royal Gorilla de zeer gewilde THC-niveaus en effecten leverde waar gebruikers naar op zoek zijn, besloten kwekers bij Royal Queens Seeds om haar te verbeteren. Met bijna equivalent THC-niveaus als het origineel, levert ze in een korte periode van 8 weken. Ze is een baanbrekende zelfbloeiende soort met 20% THC-niveaus en dezelfde effecten als de originele Royal Gorilla. Koop Royal Gorilla Automatic Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Gorilla Automatic – De Erfgenaam van de KnockOut Troon

Terwijl de ontdekking van Royal Gorilla toevallig was, gold dat niet voor Royal Gorilla Automatic. Kwekers besloten de krachtige en krachtige fotoperiode-soorten, Royal Gorilla en Royal Cookies, te nemen en ze te mengen met enkele van de beste cannabis ruderalis om de verbazingwekkende zelfbloeiende Royal Gorilla Automatic te creëren. Het doel was om dezelfde effecten van de ouderlijke soorten te behouden, met een kortere rijpingsduur en gemakkelijk te kweken. Zelfs beginnende kwekers kunnen nu genieten van het kweken van deze dame.

Effecten van Royal Gorilla Automatic

Royal Gorilla Automatic erft de kenmerken van haar oudersoorten. Ze veroorzaakt een krachtig effect dat verbazingwekkend ontspannend is – uitstekend om te ontspannen en stress te verlichten. Zodra je haar zoete rook inhaleert, zul je een opbeurende en blije high ervaren. Je gedachten en stress worden verlicht, en je voelt een euforie je omhullen. Vergis je echter niet, ze zal een enorme knock-out klap leveren na de cerebrale buzz die je gelukkig op de bank achterlaat.

Dankzij haar kracht is Royal Gorilla Automatic een perfecte soort voor medicinale marihuanagebruikers. Ze heeft het potentieel om gebruikers te helpen bij het bestrijden en beheersen van de symptomen van hun aandoeningen. Als stemmingsverbeteraar zal ze rust geven aan de gebruiker en zo helpen bij de behandeling van chronische vermoeidheid, stress, aanhoudende pijnen, stemmingswisselingen en anderen.

Geur, Smaak en Uiterlijk van Royal Gorilla Automatic

Voor een zelfbloeiende soort komt deze dame verpakt met zowel een hoog THC-gehalte als verbazingwekkende geuren en smaken, net als haar ouderlijke soort Royal Gorilla. Ze pronkt met weelderige en aardse geuren met hints van dennen en citroen. Ze is de perfecte rook voor iedereen, inclusief de kieskeurige ervaren rokers. Ze verleidt de smaakpapillen met een zoete houtachtige dennen smaak bij het inademen. Bij het uitademen zul je tonen van milde citroenachtige diesel herkennen. De aanhoudende smaak is zoete aardsheid. Ze groeit grote toppen die zijn bedekt met trichomen die verleidelijk glinsteren onder de zon.

Kweekinformatie van Royal Gorilla Automatic

Royal Gorilla Automatic is een eenvoudige soort om te kweken en te cultiveren. Ze heeft weinig aandacht nodig en is geschikt voor de SOG-methode. Als binnenplant kan Royal Gorilla Automatic hoogtes bereiken tussen 60 en 120 cm. Haar grote structuur zorgt voor optimale productie met sterke takken die de beste groeiomstandigheden bieden. Ze zal een opbrengst geven van ongeveer 325 tot 400 gram per vierkante meter.

Buiten zal ze groeien tot een hoogte van 80 tot 140 cm, met een opbrengst van 120 tot 170 gram per plant. Ze heeft een korte bloeiperiode van tussen de 6 en 8 weken en is klaar voor de oogst 10 tot 12 weken nadat ze is ontkiemd.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla x Cookies x Ruderalis

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Stoned, Zwaar

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Gorilla Automatic” te beoordelen