Royal Gorilla

10.0075.00

Zonder twijfel is Royal Gorilla een topverkoper uit de Verenigde Staten. Ze is een favoriet bij kenners, dankzij haar prachtige high. Deze waanzinnig krachtige hybride levert een opbeurende euforie die in evenwicht wordt gebracht met ontspanning dankzij haar 25% THC-gehalte. Koop Royal Gorilla Feminized Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij Holland’s High! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Gorilla, De Ultieme Couch-Lock Koningin

Haar kracht maakt haar de perfecte soort om aanhoudende pijn en andere ziekten te bestrijden. Je zult zeker houden van haar overweldigende high. De ontdekking van deze geweldige dame was toeval. Twee kwekers kwamen haar tegen toen een van de kwekers per ongeluk de Chem Sis-planten bevruchtte met de Sour Dubb van de andere kweker. Wat ontsproot uit de uit nieuwsgierigheid gekweekte zaden was de prachtige Royal Gorilla. Bij het testen van de nieuwe soort waren de kwekers verbaasd over haar hoge THC-gehalte, met sommige fenotypen die tot 30% THC-gehalte hadden. Ja, het hoogste ooit geregistreerde THC-gehalte in een soort.

Effecten van Royal Gorilla

Royal Gorilla roept een krachtige invloed op die verbazingwekkend ontspannend is uitstekend om te relaxen en stress te verlichten. Wat deze meermaals bekroonde soort zo bijzonder maakt, zijn de relaxte en ontspannen effecten die ze haar gebruikers geeft. Zodra je haar zoete rook inhaleert, zul je een opbeurende en blije high ervaren. Je gedachten en stress worden verlicht, en je voelt een euforie je omhullen.

Dankzij haar kracht is Royal Gorilla een perfecte soort voor medicinale marihuanagebruikers. Ze heeft het potentieel om gebruikers te helpen bij het bestrijden en beheersen van de symptomen van hun aandoeningen. Als stemmingsverbeteraar zal ze rust geven aan de gebruiker en zo helpen bij de behandeling van chronische vermoeidheid, stress, aanhoudende pijnen, stemmingswisselingen en anderen. Het wordt niet aangeraden om haar ’s ochtends voor het werk te gebruiken, aangezien haar effecten de gebruiker uiteindelijk op de bank vastzetten.

Geur, Smaak en Uiterlijk van Royal Gorilla

Deze dame komt niet alleen verpakt met verbazingwekkende kracht, maar ook verleidelijke geuren en smaken. Ze pronkt met zoete en aardse geuren met hints van dennen en citroen. Ze is de perfecte rook voor iedereen, inclusief de kieskeurige ervaren rokers. Ze valt de smaakpapillen aan met een heerlijke houtachtige dennen smaak bij het inademen. Bij het uitademen zul je tonen van milde citroenachtige diesel opmerken. De aanhoudende smaak is zoete aardsheid. Ze groeit grote toppen die zijn bedekt met trichomen die verleidelijk glinsteren onder de zon.

Kweekinformatie van Royal Gorilla

Royal Gorilla is geen soort die gaat voor een hoge opbrengst, maar eerder voor de kwaliteit van de opbrengst. Ze kan het zowel binnen als buiten goed doen. Als binnenplant zal ze een hoogte bereiken van ongeveer 90 tot 160 cm. Haar opbrengst zal gemiddeld rond de 500 tot 550 gram per vierkante meter liggen.

Als buitenplant heeft ze een warm klimaat nodig. Ze zal groeien tot een hoogte van 130 tot 170 cm, met een opbrengst van ongeveer 550 tot 600 gram per plant. Ze zal 8 tot 10 weken bloeien en is klaar voor de oogst midden oktober.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 170 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel

Effect: No selection

Kalmerend, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Gorilla” te beoordelen