Royal Highness

7.0050.00

Met een opvallend uiterlijk, fruitige smaken en een bijna gelijke THC tot CBD-verhouding, is Royal Highness één van de meest gewilde soorten. Ze levert uitzonderlijke lang durende effecten, perfect voor gebruik overdag of ’s nachts. Ze heeft rijke genetische voorouders en is in staat om de gebruiker op twee fronten op te winden voor een volledige ervaring. Ze is het beste van twee werelden. Koop Royal Highness Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Highness is niet bij toeval ontstaan. Veredelaars bij Royal Queens Seeds hadden een mooie formule in gedachten en hadden een visie van wat ze zochten voordat ze aan de reis begonnen. Ze wilden een enorm CBD-beladen soort bedenken met sterke psychoactieve effecten. Met de visie in gedachten kozen ze Dancehall 24 (een nakomelinge van Juanita la Lagrimosa en Kalijah) vanwege de cerebrale en energieke high. Even later brachten ze Respect 13 in de mix. Ze werd gekozen vanwege haar ingewikkelde terpenenprofiel en THC-gehalte. Na talloze kruisingspogingen kwamen ze op een soort die 60% Sativa-genetica en 40% Indica bevat.

Groei en Opbrengst van Royal Highness

Royal Highness is een eenvoudige plant om te kweken, dankzij haar winterhardheid en flexibele eigenschappen. Zowel beginnende als ervaren kwekers zullen het gemakkelijk vinden om met deze soort om te gaan. Ze geeft een optimaal rendement als ze wordt geplant in milde omstandigheden die vergelijkbaar zijn met die van kassen en kweekruimtes. Ze presteert ook goed in koelere buitenomstandigheden.
Als kamerplant zal ze 60 tot 100 cm hoog worden en 550 tot 600 gram per vierkante meter produceren. Als buitenplant wordt ze gemiddeld 80 tot 110 cm hoog. Ze zal ongeveer 425 tot 475 gram per plant opleveren

Bloeitijd van Royal Highness

Negen tot tien weken heeft deze dame nodig om te groeien en te bloeien tot een volwassen plant. Ongeveer begin oktober zal ze klaar zijn voor de oogst.

Smaak en Geur

Royal Highness is gezegend met een complex terpeenprofiel. Elke trek of trekje van haar verlicht je smaakpapillen. Haar smaak is vergelijkbaar met die van Haze, wat haar een heerlijke soort maakt waarvan je zeker zult genieten bij het roken. Haar smaak en geur is fruitig, kruidig en aards.
Als je graag wat cannabis bij je maaltijden gebruikt, zal het smaakprofiel van Royal Highness je interesseren. Het CBD-profiel vermengt zich met de verrukkingen van je maaltijd en brengt je geest in een toestand waarbij communiceren makkelijk zal zijn. Als je haar gebruikt op fruitrepen, snacks en saladedressings, krijgt u resultaten die uw wensen overtreffen.

Effecten na het Roken

Royal Highness is een demon met twee gezichten. Met uitgebalanceerde THC- tot CBD-niveaus levert ze een lichamelijke en cerebrale high die leidt tot een kalmerend, psychoactief effect. Wanneer je haar rook inhaleert, begin je te voelen dat je humeur wordt opgekrikt, en een cerebrale energie komt op gang. Je bent gemotiveerd en je zult op geen enkel moment zin hebben om op de bank te gaan hangen. Even later neemt een zalig, helder gevoel het over. Deze onderscheidende mix van effecten maakt haar een perfecte soort voor iedereen die op zoek is naar motivatie en inspiratie zonder slaperig te worden. Ze is ideaal voor creatieve mensen, waaronder schilders, schrijvers en kunstenaars. Haar stemmingsverhogende eigenschappen maken haar ook ideaal voor gebruikers van medicinale marihuana die lijden aan depressie, stress of angst.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Hoog

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Respect 13 x Dancehall 24

Effect: No selection

Helder, Kalmerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Highness” te beoordelen