Royal Kush Automatic

8.5060.00

Royal Kush Automatic van Royal Queen Seeds is een hybride met indica, sativa en rudelaris eigenschappen maar wel overwegend indica (50%). Het effect is fysiek, met een duidelijke euforie en gevoel van geluk! Royal Kush Automatic wordt verkregen uit een kruising tussen een ruderalis autoflowering en een Kush snelbloeiende.
Royal Kush Automatic is eens wat anders voor fans van autoflowering soorten. Ze is een kruising tussen autoflowering Ruderalis-soorten met een snelbloeiende Kush. Deze Kush-invloed, hoewel klein, is terug te zien in de hoogte van de plant.

Groei en Karakteristieken

De planten zullen krachtig groeien en hoogten bereiken die voor autoflowering-normen buiten proportie zijn. Van 90 tot 150 cm hoog, met een duidelijke dominantie van de hoofdcola en een hoge blad-tot-kelkverhouding. Ze zullen geen erg dichte bloemen krijgen, maar omdat ze net zo harsachtig en exotisch zijn als hun Kush-ouderpaar, hebben ze nog steeds goede ventilatie nodig om te voorkomen dat de kleverige toppen gaan rotten. Het THC-gehalte kan oplopen tot 13%, terwijl het CBD-gehalte gemiddeld is. De totale levenscyclustijd voor deze planten is 8-9 weken nadat de zaden zijn ontkiemd. Onder de juiste omstandigheden zouden de opbrengsten tot 350 g/m2 moeten bedragen bij binnenkweek, of ongeveer 170 g per plant buiten.

Bloei en Uiterlijk

Royal Kush Automatic is 8 tot 9 weken na het planten van de zaden klaar voor de oogst. De planten kunnen tijdens de bloei behoorlijk sterk ruiken en geven een rijk, kruidig, bijna fruitig aroma af. Deze geur wordt pas beter nadat de plant is gedroogd en uitgehard. De toppen zijn niet zo dicht als sommige andere autoflowering soorten die meer Indica dominant zijn.

Smaak en Geur

De geur is zeer zoet en fruitig en deze is precies ook zoals ze smaakt. En toch ga je ondervinden, bij het roken of vapen, dat je een kruidige ondertoon zult ervaren.

Effecten na het Roken

Het effect is van Royal Kush Automatic is fysiek opbeurend met een heldere, vrolijke high. Ideaal om te gebruiken overdag als er van je verwacht wordt dat je nog gaat presteren.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

THC: No selection

13%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Og Kush x Ruderalis

Effect: No selection

Creatief, Motiverend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Herbal, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Kush Automatic” te beoordelen