Royal Moby

9.5070.00

Iedereen die zich koning voelt, moet minstens één keer geproefd hebben van deze superkrachtige koningin. Met spectaculaire opbrengsten en een even boeiende high, levert deze unieke, stijlvolle soort een koel en zacht resultaat op. Een Nederlands-Spaanse hybride met sensationele tropische smaken van hoge kwaliteit, ze is zeker een genot dat je elke avond wilt ervaren. Koop Royal Moby Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Hare Hoogheid, Royal Moby is een kruising van de beste en krachtige genetica. Kwekers gebruikten de stimulerende Sativa Haze en de perfecte euforie die White Widow gaf om dit 65% Sativa-dominante wonder te doen ontstaan. Nadat enkele Spaanse kwekers een psychoactieve kruising van Sativa en Indica met 21% THC bedachten, besloot Royal Queen Seeds om het te verbeteren en Royal Moby te creëren.

De Groei en Opbrengst van Royal Moby

Hoewel Royal Moby een hybride is met Sativa en Indica, vertoont ze meer van de Sativa-eigenschappen. Trouw aan haar naam Moby, een legendarische walvis, groeit de soort enorm, overvloedig en sterk. Het heeft voldoende ruimte nodig om betere opbrengsten te geven.
Hoewel ze zowel binnen als buiten groeit, presteert zij buiten veel beter. Het is een in 2012 bekroonde Best Outdoor Sativa. Binnen groeit ze tot 1,4 meter hoog met een opbrengst van 75g/plant. Buiten groeit ze tot 3 meter hoog met een opbrengst van 1000g/plant wat toch wel gigantisch is.

Bloeitijd en Eigenschappen

De bloeiperiode duurt ongeveer negen tot tien weken en gedurende die tijd heeft deze dame veel zonlicht en voeding nodig. Ze groeit ook goed in warme tropische omgevingen. De high die de soort geeft is echt kosmisch. Steek er zelf of met vrienden een aan en wees koninklijk. Uwe Hoogheid!

Smaak van Royal Moby

Royal Moby zit boordevol prikkelende smaken. De meeste gebruikers omschrijven het als aangename, medium intense en zoete smaken. Je zult merken dat ze woorden als suiker, nectar en honing gebruiken om de verrukkelijke smaak te beschrijven. De juiste aanvulling zou zijn dat ze een bloemige en fruitige smaak geeft. Je zult ondervinden dat alles draait om tropische smaken

Royal Moby geeft, zoals het woord al doet vermoeden, zeer koninklijk aandoende geuren. In droge toestand geeft de plant een vrij milde en neutrale geur af. Of je het nu rolt of een bong gebruikt, de geur wordt zwaarder en verleidelijker als je haar in vuur en vlam zet. Het is pittig, warm en voelt aan als een heerlijke traktatie.

Effecten na het Roken of Vapen

Royal Moby heeft echt iets koninklijks. Met haar hoge Sativa dominantie, geeft ze een speciale krachtige high die ideaal is voor regelmatige cannabis gebruikers. De high geeft een opwindend en inspirerend effect, gevolgd door gevoelens van euforie, enthousiasme en creativiteit. Ook op energetisch vlak kan ze wonderen verrichten, vooral als je een hoop werk te verrichten hebt. Heb je iets nodig om je wakker te houden, dan is Royal

Door de stevige psychedelica en haar kwaliteiten als creativiteitsbooster, geeft deze soort ook een zeer gewaardeerde lichamelijke buzz dankzij de aanwezigheid van Indica. Het is ook bekend dat ze de eetlust stimuleert en misselijkheid opheft of indigestie na het eten van een zware maaltijd. Al naargelang de hoeveelheid die je gebruikt, zullen de effecten een uur tot anderhalf uur aanhouden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 300 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Haze x White Widow

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Blauwe Bessen, Citrus, Herbal, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Moby” te beoordelen