Royal Skywalker

13.5090.00

Koop je Royal Queens Seeds’ Royal Skywalker bij onze Hollands High Seedshop voor snelle en discrete wereldwijde verzending! De cannabissoort is een van de nieuwste releases van bekende kwekers en biedt 40% Sativa en 60% Indica genetica. Bovendien biedt de soort de gebruiker een heldere, fysieke en ontspannende high die wordt aangevuld met blauwe bessen- en citrusaroma’s. Het overweldigt de gebruiker niet of zet hen niet vast op de bank, maar stelt hen in staat te genieten van de mentale stimulatie terwijl ze ontspannen op hun favoriete rookplek blijven. Royal Skywalker is de perfecte soort voor liefhebbers van hybriden. Haal die van jou vandaag nog in huis.

Royal Skywalker: Goed Gerespecteerde Erfgoed

Royal Skywalker is de poging van Royal Queen Seeds om de goed gerespecteerde Skywalker cannabissoort te creëren. Het is een van de nieuwste releases van ervaren kwekers en staat garant voor kwaliteit. De kwekers besloten om Blueberry en de zeer smaakvolle en aromatische Mazar te gebruiken, die ze herhaaldelijk hybridiseerden. Het resultaat van het proces was een 40% Sativa en 60% Indica soort met effecten uit beide werelden.

Rookverslag/Effecten van Royal Skywalker

Als een Indica dominante soort biedt Royal Skywalker zeer Indica-effecten met hints van Sativa-effecten. Een paar trekjes van haar rook, en je zult beginnen een cerebrale uplift op te merken dankzij de Sativa-genetica. De cerebrale high wordt gekenmerkt door stemmingsverhogingen en een gevoel van zelfverzekerdheid.

De milde geestelijke high wordt onmiddellijk gevolgd door een ontspannende lichamelijke high die aanvoelt als het opwarmen van je lichaam met een kop hete koffie. Je spieren ontspannen terwijl je in je stoel wegzakt zonder de drang om te slapen. De soort is zeer krachtig, met effecten die uren aanhouden. Gebruik het niet als je niet bekend bent met dergelijke hybriden. Medicinale marihuanagebruikers kunnen de rook gebruiken om lichte fysieke pijn te verdoven, terwijl de mentale boost nuttig is voor mensen die kampen met depressie, stress en angst.

Uiterlijk, Smaak en Geur van Royal Skywalker

Royal Skywalker groeit met Sativa kenmerken ondanks de Indica dominante genetica. De planten bereiken grote hoogtes en hebben tijdens de bloeiperiode grote internodale afstanden bezaaid met grote toppen.

De met hars bedekte toppen geven de gebruikers heerlijke en smaakvolle smaken van bosbes, citrus en peperige ondertonen. Het is een zoete traktatie perfect voor iedereen die graag zwarte bessen gearomatiseerde cannabis rookt.

Kweekverslag van Royal Skywalker

Royal Skywalker is een beest bij de oogst. Het zal persoonlijke en commerciële redenen geven om te glimlachen met zijn hoge opbrengsten na de oogst. Bovendien bloeit de cannabissoort relatief kort en vraagt niet veel van de kweker. Ze doen het ook goed zowel binnen als buiten, waarbij ze redelijk grote hoogtes bereiken.

Wat je kunt verwachten:
Een bloeitijd van 7 tot 9 weken
Een binnenshuis hoogte van 80 tot 130cm
Binnenopbrengst van 550 tot 600 gram per vierkante meter
Buitenshuis hoogte van 150 tot 200cm
Buitenopbrengst van 500 tot 600 gram per plant
Oogsten in oktober

Koop je Royal Skywalker zaden van onze Hollands High webshop en geniet van het meesterwerk van experts.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 550 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Mazar

Effect: No selection

Helder, Ontspannend

Smaak: No selection

Bosbes, Citrus, Pepper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Skywalker” te beoordelen