Royal THCV

17.00120.00

Als je tot de vele cannabisgebruikers behoort die bekend zijn met THC en CBD, zou je ook moeten weten over het andere psychoactieve element dat in cannabis wordt gevonden. Royal THCV van Royal Queen Seeds bevordert een balans tussen THCV en THC die zorgt voor een heldere, motiverende, opbeurende high, ondersteund door 7% THC en 7% THCV. Het is een Sativa dominante soort met een relatief korte bloeiperiode en zware opbrengsten tot 475 gram per plant buitenshuis. Het is gemakkelijk te kweken zowel binnen als buiten. Koop vandaag nog jouw Royal THCV van onze Hollands High Webshop en geniet van discrete wereldwijde verzending.


Royal THCV – Levert Zeldzame Cannabinoïden

De slimme kwekers bij Royal Queen Seeds hebben de jackpot gewonnen met hun nieuwste soort, Royal THCV. Ze hebben een zeldzaam cannabinoïde geïntroduceerd bij de cannabisgemeenschap door continu te proberen met kruisingen. Ze kozen voor een pure Afrikaanse Sativa en de bekende Durban Haze, die ze hebben gekruist om een 95% Sativa en 5% Indica soort te creëren. Het product bevat 7% Sativa en 7% Indica cannabinoïden.

Rookverslag / Effecten van Royal THCV

De high van Royal THCV biedt verbazingwekkende, opzwepende, cerebrale achtbaanritten. Bij gebruik kunt u zich gefocust en zeer geïnspireerd voelen, met energieke euforie die wacht op degenen die de tijd nemen voor zichzelf op hun reis naar ontdekking. Het biedt een heldere en opbeurende stemming, ideaal voor iedereen die zich wil storten op een creatieve taak.

De soort heeft ook enkele medische voordelen, zoals het gebruik van het gelukkige en ontspannen gevoel als een anti-stressmiddel. Dus het is mogelijk door het roken van Royal THCV voor degenen die lijden aan angst of depressie vanwege deze ontspannende aard. De motiverende high zal de stemming van de verdrietigste persoon zeker opvrolijken. Het is een vrolijke rook.

Uiterlijk, Smaak, Geuren van Royal THCV

Het fysieke uiterlijk van de plant lijkt op dat van de meeste Sativa-soorten. De planten groeien hoog tot bovengemiddelde hoogtes en hebben zijtakken bedekt met dichte toppen tijdens de bloei.

Royal THCV heeft een aardse en kruidige smaak. Zijn rook raakt sterk de tong met een unieke mix van fruitige en bloemige accenten. De meeste gebruikers vinden het ontspannend of zoet, afhankelijk van hun perspectief voor dit type smaakprofiel. Het is niet scherp voor je keel/longen, wat het gemakkelijk maakt om het neer te zetten zodra het is aangestoken – waardoor het de moeite waard is om deze dames klaar te maken voordat de tijd om is!

Kweekverslag van Royal THCV

Royal THCV is een onafhankelijke kweker die perfect presteert in verschillende omgevingen. De soort groeit zowel binnen als buiten zonder veel van de kweker te vragen. Maar, je moet de plant voeden met de gebruikelijke voedingsstoffen en water naast ondersteuning voor de grote hoogte. Vervolgens bloeit het binnen een paar weken om een overvloedige oogst te leveren.

Wat je kunt verwachten: Binnenhoogte van 80 tot 120 cm Buitenhoogte van 140 tot 180 cm Binnenopbrengst van 500 tot 550 gram per vierkante meter Buitenopbrengst van 425 tot 475 gram per plant 9 tot 10 weken bloeitijd Oogst eind oktober

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

7%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

425 – 475 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Pure African Sativa x Durban Haze

Effect: No selection

Helder, Motiverend, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Herbal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal THCV” te beoordelen