Sherbet Queen

9.5070.00

Sherbet Queen is de royalty zelve. Haar uiterlijke en smaken passen bij die van een Godin. Ze heeft donkergroene bloemen die je herkent aan hun lichtgele stampers en volledig bedekt zijn met trichomen. Haar scherpe terpeensamenstelling en enorme THC-gehaltes geven haar niets dan aangename eigenschappen. Ze is een ideale soort om ’s avonds te gebruiken wanneer je alleen ontspant of met vrienden rondhangt. Koop Sherbet Queen Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Om met zo’n heerlijk smaakvolle soort te komen, zochten kwekers bij Royal Queens Seeds naar de genetische samenstelling van andere prikkelende soorten. Sunset Sherbet was de eerste keuze vanwege haar enorme limoneenconcentratie. Limoneen is een terpeen dat rijk is aan citrussmaken. De soort is gekruist met Pink Panties, een Indica uit de Kush-familie met een stoned effect. Na verschillende pogingen en fenotypes later, vestigden ze met Sherbet Queen, een soort van 85% Indica en 15% Sativa.

Groei van Sherbet Queen

Sherbet komt met de typische Indica kenmerken. Ze wordt kort en bossig. Door haar gemiddelde gestalte is ze ideaal voor binnen of terrassen, uit de buurt van nieuwsgierige blikken. Ze groeit ook goed buiten, waar ze het gewenste rendement geeft.
Als binnenplant zal Sherbet Queen 80 tot 120 cm hoog worden. In enorme ruimtes zal ze uitgroeien tot een aantrekkelijk en imposant bladerdak. Tem haar vroeg in de groeicyclus en gebruik LST-methoden om haar kort te houden. Verwacht een opbrengst van 450 tot 525 gram per vierkante meter.

Als buitenplant zal ze een hoogte bereiken van 140 tot 180cm. Ze houdt vooral van een warmer klimaat en geeft een opbrengst van zo’n 450 tot 500 gram per plant.

Bloeitijd van Sherbet Queen

Deze dame heeft een bloeiduur van 7 tot maximum 9 weken en is in oktober klaar voor de oogst.

Smaak en Geur

Sherbet Queen heeft de looks en de geuren die bedoeld zijn voor royalty’s. Buiten of in de kweekruimte verspreidt ze tijdens haar bloeiperiode heerlijke geuren van kruiden, peper en citroen. Sommige aroma’s worden ook ervaren nadat je een joint, waterpijp of vape-pen hebt gerookt. Sherbet heeft ook een ongeëvenaarde smaak. Terwijl de body-slamming high het overneemt, worden je smaakpapillen vermaakt en getrakteerd op heerlijke en fruitige smaken.

Effecten na het Roken

Deze dame zal je verblinden met een zeer boeiende uitstraling, maar…laat je niet misleiden door haar geveinsde onschuld. Met een THC-gehalte van 24% zorgt deze godin voor een flinke dosis power. Het is raadzaam om het rustig aan te doen, of je nu een beginnende of ervaren roker bent. Haar effecten komen snel binnen en creëren een gezellige koepel om je heen. Je wordt meteen lui en je bent algauw tot niets meer bereid. Je zult zo lang willen rusten als je kunt vanwege het comfortabele gevoel dat ze biedt.
Het is niet aan te raden om Sherbet Queen te gebruiken voor je gaat werken. Je zult niet de wil en energie hebben om je taken uit te voeren. Ze heeft ook enkele medische voordelen. Voor mensen die geen eetlust hebben, zal ze de hongergevoelens opwekken op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt. Zorg ervoor dat je wat eten of snacks hebt voordat je deze dame aansteekt. Haar high gaat gepaard met een wattig gevoel dat met een drankje kan worden opgelost.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Pink Panties x Sunset Sherbet

Effect: No selection

Helder, Kalmerend, slaperig, Zwaar

Smaak: No selection

Citrus, Herbal, Mint, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sherbet Queen” te beoordelen