Shining Silver Haze

9.0065.00

De Haze-familie geeft haar gebruikers altijd de gewenste effecten, en Shining Silver Haze is hier geen uitzondering op. Ze is een sterke soort met heerlijke smaken en geliefde effecten. Met een beroemde en gerespecteerde erfenis van soorten van topkwaliteit, levert deze heerlijke soort een THC-gehalte van 21%, wat zorgt voor een onmiddellijke cerebrale high. Koop Shining Silver Haze Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Shining Silver Haze is een afstammeling van gerespecteerde soorten. Ze is de belichaming van wat fokkers kunnen bereiken. Hoewel de meeste Haze-soorten bijna pure Sativa’s zijn, besloten veredelaars de genetica van Haze, Skunk en Northern Lights te lenen om een ​​superhybride, Shogun, te bedenken. Veredelaars bij Royal Queens Seeds besloten hun eigen soort te maken van deze genetica en maakten ze beschikbaar als reguliere zaden. Je kunt zowel de mannelijke als vrouwelijke soorten krijgen.

Groei en Opbrengst van Shining Silver Haze

Shining Silver Haze is een echt lid van de Haze-familie. Ze heeft dezelfde torenhoge grootte en levert tegelijkertijd een enorm rendement op voor de kweker. Als gewone plant heeft ze zonlicht nodig om tot het uiterste te groeien en haar maximale opbrengst te geven. Ze kan zowel binnen als buiten een succes worden.
Als kamerplant zal ze snakken naar licht. Ze zal tot een beheersbare hoogte van 80 tot 120 cm torenen en 600 tot 650 gram per vierkante meter opleveren. Als buitenplant doet ze het veel beter en wordt ze 180 tot 220 cm hoog. Ze zal een opbrengst van 600 tot 650 gram per plant teruggeven .

Bloeitijd van Shining Silver Haze

Na een bloeiperiode van 9 tot 11 weken is ze helemaal klaar om geoogst te worden. Intussen zal het ongeveer eind oktober geworden zijn.

Smaak en Geur

De intense high van Shining Silver Haze gaat gepaard met superlekkere smaken. Je smaakpapillen worden geprikkeld door citrus, aardse en fruitige smaken. Er worden ook enkele sporen van dennen gevonden. De geur en smaak houden wel even aan.

Effecten van Shining Silver Haze

Shining Silver Haze geeft de reguliere Haze effecten. Het benadrukt hoge THC-niveaus en geeft gebruikers een hernieuwd en klaar gevoel voor de dag. Creatievelingen associëren deze soort ook met het vergroten van hun scherpzinnigheid en het voeden van hun verlangens. Hoewel de buzz dominant kan zijn, is het niet overweldigend. Het neemt een gematigde geestversterking die de gebruiker niet meteen lui op de bank doet ploffen.

Hoewel de stevige kwaliteit voor sommigen te sterk kan zijn, heeft Shining Silver Haze voor andere rokers een aantal ongelooflijke voordelen. Ze is belast met verschillende medische voordelen, waaronder het verlichten van uitputting en letsels. Bovendien is het bekend dat de soort haar gebruikers helpt bij het bestrijden van stresssymptomen, depressie en ontstekingen als gevolg van inspanning.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Skunk x Northern Light

Effect: No selection

Zwaar

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shining Silver Haze” te beoordelen