Skunk XL

8.0055.00

Verwelkom deze gebalanceerde wietsoort in je tuin. Met 50% Sativa en 50% Indica, levert ze zeer ontspannende en kalmerende effecten die je lui op de bank laten neerploffen. Zij geeft een euforische buzz in het hoofd die niet zo verdovend is als bij andere evenwichtige soorten. Genieten van haar talrijke medische voordelen terwijl je zintuigen hunkeren naar haar rijke smaken en geuren. Koop Skunk XL Gefeminiseerde Cannabis Zaden van Royal Queen Seeds online op HollandsHigh!

Nadat de genetica van de legendarische Skunk in Nederland was geïntroduceerd, vond ze al snel haar plek onder de cannabisgebruikers. Haar genetica is ontleend aan Acapulco Gold, Colombian Gold en Afghan. Na de introductie in Nederland begonnen veredelaars de nieuwe genetica te verkennen bij het maken van meer soorten die beroemd zouden worden. Kwekers waren onder de indruk van haar authenticiteit en correlatie van de originele soorten. Haar genetica is sindsdien gebruikt om de opbrengsten van nieuwere hybriden te verhogen.

Groei en Opbrengst van Skunk XL

Skunk Xl is een onderhoudsarm gewas dat zich aanpast aan de omgeving waarin het wordt gekweekt. Het gebruik van SOG- of ScrOG-methoden zou goede resultaten opleveren, zowel op aarde als op hydrocultuur. Als kamerplant wordt ze 60 tot 100 cm hoog, haar opbrengst zou variëren van 600 tot 650 gram per vierkante meter. Als buitenplant zal haar opbrengst 625 tot 675 gram per plant zijn na een groei tot ongeveer 160 tot 200 cm.

Bloeitijd en Kenmerken

Deze dame heeft een bloeiperiode van 8 tot 9 weken. Die tijd heeft ze nodig om uit te groeien tot een volwassen plant die vol staat met bloemen die bedekt zijn met glinsterende trichomen. In oktober is ze klaar en kun je de fantastische bloemen gaan oogsten.

Smaak van Skunk XL

De originele Skunk kreeg de naam vanwege haar penetrerende stinkende geur. De hedendaagse Skunk-variëteiten hebben nog steeds intense geuren. Als je wat Skunk XL aansteekt, of het nu een joint is of een waterpijp, wordt je vermaakt met geuren die het best omschreven kunnen worden als heerlijk en stinkend tegelijk, met sporen van aardse en gedetailleerde Citrus tonen. De geur van deze dame is niet zo slecht als de naam doet vermoeden. Ervaren gebruikers worden echt gegrepen door haar specifieke geur.

De smaak van deze dame lijkt heel sterk op het aroma. Zodra je haar inhaleert, maken je smaakpapillen kennis met heerlijke, fruitige smaken met sporen van aardsheid. Ze is een dame die je moeilijk neer kunt leggen. Enkele van haar vele prijzen zijn de 1e plaats op de High Times Cannabis Cup 1988 in de categorie Cannabis Cup/Beste Cannabis

Effecten na het Roken van Skunk XL

Skunk XL levert goed uitgebalanceerde effecten dankzij haar 50% Indica en 50% Sativa. Het Indica-gedeelte van deze soort levert een krachtige, lichamelijke high met opmerkelijk ontspannende en kalmerende effecten. Als echte Indica-genetica wordt de ontspanning gevolgd door een couch-lock die eigen is aan bepaalde Indica-genetica. De Sativa-kant van de soort zal een opbeurende en euforische cerebrale high geven. Je begint je energieker te voelen.

Deze uitgebalanceerde effecten maken haar ideaal voor verschillende situaties. Het is geweldig voor iedereen die een ontspannen tijd wil hebben, alleen of met vrienden. Het is ideaal om te gebruiken voordat je aan kleine taken begint of wanneer je je persoonlijke creatieve ruimte wilt betreden. Skunk XL heeft ook enkele medische voordelen. Ze is nuttig voor mensen die lijden aan depressie en stress. Degenen die ook lijden aan chronische pijnen, zouden haar lichamelijke verdoving hoog nuttig kunnen vinden bij het verlichten van de pijn.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Skunk x Ruderalis

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pijnboom, Skunk, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skunk XL” te beoordelen