Somango XL

9.5070.00

Ben je een fan van mango’s en cannabis? Somango levert een sterke high die zeker uren aanhoudt, vergezeld van de tropische smaken van mango. Ze zit boordevol heerlijke smaken, een vriendelijke high en een fruitige geur. Ze staat bekend als het beest, dankzij de populariteit die ze op internet geniet. Probeer deze mooie dame vandaag nog en geniet van haar rook. Koop Somango XL Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Somango XL is ontstaan ​​vanwege de vraag naar een soort die een euforische, uitstekende high kon leveren zonder een neveneffect van luiheid. De veredelaars van Royal Queens Seeds gingen door met het hybridiseren van twee zeer robuuste soorten, Somango en Critical 47. Ze is keer op keer getest en heeft sinds het ontstaan alleen maar ​​aan populariteit en bewondering gewonnen.

Hoe Groei ik de Somango XL?

Voor zowel beginnende als ervaren kwekers is Somango XL een makkelijke soort om te kweken en te onderhouden. Ze heeft een klein, compact formaat waardoor ze ideaal is voor zowel binnen- als buitenkweek. Ze is zwak voor schimmel en heeft vochtigheidsbeheersing nodig. Geef haar regelmatig water en voedingsstoffen voor gezonde en weelderige opbrengsten. Als binnen gekweekte plant (op de Eng. Site staat buitenplant ) zal Somango XL zo’n 60 tot 100cm hoog worden. Ze zal een opbrengst geven van 525 tot 575 gram per vierkante meter. Als buitenplant wordt ze hoger en geeft ze ook meer. Verwacht een opbrengst van 550 tot 600 gram per plant. Haar lengte is meestal rond de 120 tot 200 cm.

Bloeitijd en Oogstmaand

Deze dame heeft een bloeiperiode van 8 tot 10 nodig, waarna ze gewenste zoete opbrengsten geeft. Eind september is ze klaar voor de oogst en zul je verwend worden met mooie compacte toppen van een prima kwaliteit.

Smaak van Somango XL

Somango XL erft enkele complexe terpenen van haar ouders. Zoals de naam al doet vermoeden, ervaar je bij elk van haar trekjes de typische geuren en smaken van mango. Als je eerder de originele Somango hebt gebruikt, zul je merken dat het smaak- en geurprofiel sterk vergelijkbaar is. Nadat je haar rook hebt ingeademd, worden je smaakpapillen en neusgaten vermaakt met tropische en fruitige geuren en lekkere smaken. Of je nu een joint aansteekt, een pijpje rookt of een vape-pen gebruikt, haar smaken zullen zeker indruk maken op je smaakpapillen.

Effecten na het roken van Somango XL

Somango XL is gegarandeerd je favoriete soort als je op zoek bent naar een snelwerkende soort die helderheid en ontspanning biedt. Haar effecten komen meteen binnen als je haar eerste hijs inhaleert. Je geest en lichaam worden warm overspoeld en je focus schiet de hoogte in. Alle afleiding verdwijnt uit de geest en je concentreert je nog enkel op de taak die voor je ligt.

Je zult je niet vastgekluisterd aan de grond voelen of luiheid ervaren. Bij haar hoef je je geen zorgen te maken dat je op de bank gaat blijven hangen. Haar effecten zijn langdurig en ideaal voor individuele deelname aan boeiende activiteiten. Creatievelingen vinden de effecten nuttig bij al hun bezigheden. Verder is bekend dat Somango XL geneeskrachtige eigenschappen heeft, zoals het verlichten van pijn, lichamelijke ongemakjes en irritaties. Ze bestrijdt ook psychische problemen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Effect: No selection

Krachtig, Stoned

Smaak: No selection

Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Somango XL” te beoordelen