Sour Diesel

9.0065.00

Sour Diesel is erg populair onder Sativa-soorten. Koop Sour Diesel Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!
Met 90% Sativa en 10% Indica scoort Sour Diesel hoog in populariteit onder de Sativa-soorten. Ze toont de volledige effecten van Sativa, met stoten van dromerigheid en hoge euforie. Met een THC-potentie die tussen 20% en 25% ligt, overspoelt deze soort de geest snel in een kosmische reis. Het is een favoriet onder ervaren zware rokers.

Hoe Kweek je de Sour Diesel?

Omdat ze een warm klimaat nodig hebben dat vergelijkbaar is met dat van Spanje om buiten te kweken, is ze perfect voor binnenkweek. De plant groeit in een structuur die lijkt op andere Sativa-soorten. Het duurt ongeveer 10 weken om volledig te bloeien en torent uit boven de 100 tot 130 cm.

Als de plant binnen wordt gekweekt, moet hij worden gesnoeid en gebogen om te voorkomen dat ze teveel ruimte in beslag neemt. Als ze goed wordt verzorgd, beloont ze je met een opbrengst van 450 tot 600 gram per vierkante meter. Het is een perfecte combinatie van kwaliteit en kwantiteit.

Over de oorsprong van deze mooie dame bestaat discussie. Ze werd gekweekt toen de cannabishandel nog ondergronds was, dus is er weinig tot geen documentatie over haar te vinden. Sommige rokers denken dat ze afstamt van Chemdawg, maar hiervoor neigt ze teveel naar Sativa. Anderen beweren dat het kwam door de kruising van krachtpatsers, Chemdawg, Northern Lights en Skunk #1. Hoewel ze een bastaard is zonder een duidelijk aantoonbare oorsprong in de cannabisfamilie, slaat deze dame keihard toe met een hoge potentie.

Bloeitijd en Kenmerken

De tijd dat deze dame nodig heeft om van baby uit te groeien tot volwassenheid, duurt om en bij de tien weken. Tijdens deze periode zal ze haar toppen groeien die bedekt zitten onder een dikke laag trichomen. Deze koningin is de belichaming van de schoonheid van de natuur, verrijkt met gedrongen en ronde kelken. Ze is groen van kleur en heeft donkerdere suikerbladeren. De stampers steken in wervelingen uit en hebben een breed kleurenspectrum van perzik tot oranje. Wat een sexy mama!

Smaak en geur van Sour Diesel

Zoals de naam al doet vermoeden, ruikt deze soort naar benzine. Een enkele trek en een sterke dieselgeur komen al snel in je op, gevolgd door een vleugje citroen. Het effect is opwindend en zal je zintuigen prikkelen. Het is bekend dat de geur na het aansteken nog een tijdje blijft hangen. Het zure deel hangt over het algemeen af ​​van de gevoeligheid van je zintuigen, omdat sommige gebruikers het niet vermelden. Maak je geen zorgen, het smaakt veel beter dan het ruikt.

Effecten na het Roken van Sour Diesel

Met deze magnifieke koningin is het elke keer 420. Het is bekend dat ze rokers een uitbarsting van energie geeft, ideaal voor de vroege ochtenden. Een enthousiaste wake en bake-sessie geeft je de energie en de stemming om je dag aan te pakken. Deze door Sativa gedomineerde soort zorgt voor een cerebrale high die zo extatisch is als maar kan. Ze heeft geen volledige invloed op het lichaam, wat betekent dat je je klusjes kunt uitvoeren terwijl je onder invloed bent.

De soort heeft ook medische voordelen. Ze heeft stemming verhogende eigenschappen en is een energizer die ideaal is voor medische patiënten. Gebruikers associëren het met het onderdrukken van angst en depressie. Verder weet deze dame vermoeidheid en stress te doden. Ze stimuleert de verbeeldingskracht van creatievelingen en laat je lichaam zijn werk doen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Orgineel Diesel x Northern Light x Shiva x Hawaiian

Effect: No selection

Helder, psychedelisch

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Herbal, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sour Diesel” te beoordelen