Special Kush 1

4.0027.00

Wat Haze is voor Sativa, is wat Kush is voor Indica-soorten. Special Kush 1 levert, net als elke Indica-soort, zware en kalmerende effecten op voor de gebruiker. Haar zachte lichaamshigh, stress verminderende en medicinale waarden, maken haar één van de meest gewilde Indica’s. Ze heeft alle meest begeerlijke eigenschappen van elke Kush-soort, samen met haar ongeëvenaarde verzameling eigenschappen. Koop Special Kush 1 Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Deze dame heeft een genetische samenstelling van 80% Indica en 20% Sativa. Haar veredelaars kruisten twee legendarische soorten, Kush en Afghani. De ouders staan ​​bekend om hun sterke stoned effect en kleverige toppen. Kwekers bij Royal Queens Seeds hebben de Afghani gefokt om dit exemplaar van topkwaliteit te krijgen voor het hybridisatieproces.

Hoe Kweek je de Special Kush 1?

Special Kush geeft zowel binnen als buiten een geweldige opbrengst. Haar genetica geeft haar de kracht om een breed scala aan omstandigheden en temperaturen te weerstaan.
Als kamerplant zal Special Kush 60 tot 100cm hoog worden. Haar opbrengst zal rond de 425 tot 475 gram per vierkante meter liggen. Buiten geplant, zal ze het beter doen. Ze zal torenen op een hoogte van ongeveer 200 tot 270 cm. Ze zal een opbrengst geven van 500 tot 550 gram per plant.

Hoe Groeit de Special Kush 1?

Deze dame is bossig en groeit uit tot prachtige bloemluifels. Ze heeft niet veel aandacht nodig om een hoog rendement te geven. Rond eind september is ze klaar voor de oogst na een bloeiperiode van ongeveer 8 weken.

Smaak en Geur van Special Kush 1

Special Kush heeft hetzelfde aromatische profiel als de meeste Indica’s, skunky en hasj. Telkens als je haar toppen splitst, verandert de geur in verschillende tonen. Je zult een diepe, skunk en vochtige aardegeur ervaren die zich vermengt met pittige bessen. De geur past bij de skunkiness van de soort en mengen zich onderling om deze ​​heerlijke geur te geven.

De smaak is precies vergelijkbaar met de geur. Je proeft de uitgesproken kruiden van peper, thee, nootmuskaat en anijs. Terwijl peper onmiddellijk voelbaar is, zal het snel transformeren in een zachte intensiteit en aardsheid. Het zal een smakelijke sensatie op je mond achterlaten.

Effecten na het Roken

Special Kush 1 geeft je een Indica-ontmoeting. Na het inademen van haar charmante rook, voel je je spieren ontspannen, de stijfheid verminderen en wat pijnverlichting. Haar effecten zijn effectief en komen zonder waarschuwing binnen. Ze komt beladen met 17% THC-percentage die relatief krachtig zijn. Ze houdt de geest helder en functioneel, wat betekent dat je haar op elk moment van de dag kunt gebruiken.

Special Kush heeft ook medicinale voordelen op haar naam. Haar heldere effecten op de geest helpen je bij het omgaan met depressie, angst en stress, terwijl ze tegelijkertijd enkele therapeutische waarden heeft. Het is ook bekend dat ze pijn helpt verlichten. Special Kush 1 inspireert en gooit de gebruiker de creatieve ruimte in. Songwriters, rappers en content makers genieten van de creatieve flow die haar bloemen geven. Steek wat van deze dame aan als je wilt schrijven, schilderen of tekenen en je zult genieten van de ervaring.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 270 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Afghan x Kush

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Hard, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Special Kush 1” te beoordelen