Special Queen 1

4.5030.00

Op zoek naar een soort met bijna gelijke genetica van zowel Indica als Sativa? Speciale Queen 1, een soort van 50/50 Sativa- en Indica-genetica, is dan wellicht de soort die je wilt. Ze levert het beste van beide genen. Haar Sativa-kant geeft geest en energie verhogende effecten. Het Indica-gedeelte van de soort komt met karakteristieke kenmerken van Indica door een rustgevend en ontspannend effect. Koop Special Queen 1 Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Op zoek naar een stam met bijna gelijke genetica van Indica en Sativa? Special Queen 1, een soort van 50/50 Sativa en Indica genetica zal zeker de spanning geven die je wilt. Zij levert het beste van beide genetica. Haar Sativa-kant staat garant voor een geest en opwekkend effect. Het Indica gedeelte van de stam komt met de karakteristieke effecten van Indica door middel van een rustgevende en ontspannende werking.

Om alles uit deze soort te halen, kruisten de veredelaars van het Royal Queens Zaden de genetica van Power Bud en Skunk. Het resultaat was een soort dat beladen is met 18% THC-gehalte en een laag CBD. De cannabinoïde-profiel zorgt ervoor dat de soort een perfecte recreatieve rookervaring geeft, terwijl ze, op hetzelfde moment, ideaal voor medische marihuana gebruikers.

Groei en Opbrengst van Special Queen 1

Special Queen groeit tot een relatief korte hoogte en schiet niet op zoals andere pure soorten. Dit maakt haar ideaal voor binnenkweek, weg van de nieuwsgierige blikken van bemoeierige buren. Desalniettemin groeit ze zowel binnen als buiten perfect.
Binnen wordt ze zo’n 80 tot 140 cm hoog, met een opbrengst van 500 tot 550 gram per vierkante meter. Buiten in de tuin of bloemperk zou ze zo’n 200 tot 270 cm hoog worden. Ze zal een opbrengst geven van ongeveer 500 tot 550 gram per plant.

Bloeitijd en Oogsttijd

Deze dame voelt zich het best in een mild klimaat en heeft een bloeiperiode nodig van 7 tot 8 weken. Eind september is ze klaar voor de oogst en ga je haar kleverige bloemen kunnen knippen.

Smaak en Geur van Special Queen 1

Het entertainment van Special Queen 1 start en eindigt niet bij de high. Als je een pot van deze schoonheid opent, zullen de geurprofielen zeker indruk op je maken. De gedroogde knoppen bevatten tal van geuren en aroma’s. Je neusgaten worden bedwelmd door de geuren van fruit, bloemen, hasj, kruiden en zoetheid.

De smaak van deze dame blijft niet ver achter en is net zo interessant en zo complex als de geur. Nadat je haar rook uit een joint, blunt of bong hebt gezogen, worden je smaakpapillen getrakteerd op een showtje van zuurheid, heerlijkheid, drop en bitterheid. De smaken zijn overweldigend en zullen een tijdje blijven rondwarrelen op je smaakpapillen.

Effecten na het Roken van Special Queen 1

Special Kush 1 is een tweezijdig monster, en elke zijde heeft een kenmerkende, unieke eigenschap. Zodra je haar rook inademt, begint de ervaring van een cerebrale high, vergezeld door de gedachte stimulatie, motiverende en opbouwende effecten. Voor creatievelingen die op zoek zijn om wat tijd te besteden aan het brainstormen en het werken aan ideeën, zal haar rook goed doen. Ze is ook ideaal voor het roken met je stoner vrienden want ze vergemakkelijkt de filosofische gesprekken.

Terwijl al de effecten de hierboven genoemde effecten hun werk doen, bouwt zich een storm op van een lichamelijke high. Het raakt je hard en wordt gekenmerkt door een rustgevende, zwaar en belastende high. Je verliest de wil om fysieke activiteiten te verrichten omdat de bank je aanhoudend roept. Ze is een goede soort om van op je bank te gaan bingewatchen voor de rest van de dag.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

200 – 270 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Power Bud x Skunk

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Hard, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Special Queen 1” te beoordelen