Speedy Chile – Fast

8.5060.00

Als je op zoek bent naar een soort met groeisnelheden van een autoflowering, maar met de energie en kracht van een fotosynthese soort, zoek dan vooral niet verder. Speedy Chile fast is een snelbloeiende fotosynthese soort die in korte tijd uitgroeit tot een compact en hoogproductief bladerdak. Ze bevat hoge THC-niveaus, wat betekent dat je tegelijkertijd kunt genieten van de fotosynthese en de autoflowering wereld. Koop Speedy Chile Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Speedy Chile is het resultaat van een zoektocht om met iets nieuws te komen. Kwekers bij Royal Queen Seeds hadden geduld nodig toen ze deze soort ontwikkelden. Ze wilden een soort maken met de opbrengst en THC-waarden van een fotosynthese plant, naast het snelbloeiende karakter van autoflowering soorten. Ze kruisten Early Skunk en Early Pearl, die beide snelbloeiende genen hebben.

De Groei van Speedy Chile – Fast

Houd je oogstgereedschap maar bij de hand, want Speedy Chile rijpt sneller dan je zou denken. Ze doet het zowel binnen als buiten goed en heeft niet al te veel aandacht nodig. Ze is ideaal en zal indruk maken op zowel ervaren als beginnende kwekers.
Binnen wordt ze 60 tot 100 cm hoog, met een opbrengst van 475 tot 525 gram per vierkante meter. Buiten presteert ze nog beter en wordt ze 170 cm. Haar opbrengst is daar 450 tot 550 gram per plant.

Bloeitijd van Speedy Chile – Fast

Ze bloeit in 7 weken van zaadje tot volwassen dame en je kunt haar al oogsten in de eerste week van september.

Smaak van de Speedy Chile – Fast

Het aroma en de smaken van deze soort zijn zelfs nog sneller dan haar bloeitijd. Ze verspillen geen tijd met het prikkelen van de gebruiker. Telkens wanneer een joint wordt aangestoken, overspoelt de geur snel de kamer en blijft voor een lange tijd hangen. Met de terpenen die zijn doorgegeven vanuit haar Skunk-erfgoed, ervaar je de geuren die lijken op zurig, aarde en Skunk.

De smaak en aroma’s van Speedy Chile zijn vergelijkbaar met de geur. De smaakpapillen worden vermaakt met de smaken zuurheid, aardsheid en Skunk. Je zult ook enkele sporen van Chile Indica kunnen ontdekken terwijl je deze soort gaat gebruiken. Dankzij het myrceen in het terpeengehalte van Speedy Chile geeft de soort een stoned ontspannende invloed.

Effecten na het Roken

Reeds enkele ogenblikken na het roken van Speedy Chile krijg je een stoned en ontspannend gevoel. Een paar trekjes ervan en je zult haar afkomst en voorouders levendiger voor je gaan zien. Je lichaam is gehuld in een teder en zwaar deken die tot gelukzaligheid leidt. Terwijl het lichaam zich ontspant in een vrij en smeltend gevoel, krijgt het hoofd een gedachte- en creativiteit boost. Hoewel het zeldzaam is onder Indica’s, hadden de eerdere versies ook stimulerende effecten.

Speedy Chile is een therapeutische soort. Het is bekend dat ze enkele voordelen heeft voor gebruikers van medicinale marihuana. De lichaam kalmerende effecten die ze heeft, zijn ideaal voor het omgaan met koorts, pijn en irritatie. Bovendien kan iedereen met een gebrek aan eetlust haar gebruiken om dit gevoel terug te brengen. Ze is ideaal voor gebruik overdag, omdat ze haar je niet op de bank gevangen houdt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 170 cm

Bloeitijd: No selection

6 weken

Oogstmaand: No selection

September

Genetische achtergrond: No selection

Green Poison x Chile Indica

Effect: No selection

Kalmerend, lachen

Smaak: No selection

Fruitig, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speedy Chile – Fast” te beoordelen