Stress Killer Automatic

9.5070.00

Ben je op zoek naar lichte en citrusachtige wietsoort waarvan je de hele dag kunt genieten, dan is Stress Killer een uitzonderlijke optie. Ze overweldigt je lichaam helemaal niet. Deze autoflowering marihuanasoort is gemaakt om duidelijke, functionele en gerichte effecten te leveren aan haar consumenten. Ze zit ook boordevol CBD die goed op maat gemaakte ervaringen levert. Ze geeft producten in minder dan 11 weken. Koop Stress Killer Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Stress Killer Automatic is ontstaan ​​door de hybridiserende genetica van Lemon Haze, Juanita la Lagrimosa en de beste ruderalis. Het resultaat was een unieke Citrus soort met hoge opbrengsten, een hoge groeisnelheid en korte bloeiperiode. Ze is ideaal voor zowel binnen- als buitenkweek. Ze is veelzijdig en het Sativa-gedeelte van haar domineert de Indica-genetica.

Hoe Groeit de Stress Killer Automatic?

Stress Killer Automatic geeft de kenmerken weer van een automatisch bloeiende soort. Ze heeft veelzijdige en winterharde genen die haar ideaal maken voor zowel binnen- als buitenkweek. Hoewel ze het goed kan doen in verschillende omgevingen, doet ze het nog beter in een warm, zonnig klimaat.

Als kamerplant zal Stress Killer Automatic zo’n 90 tot 140 cm hoog worden. Ze zal een opbrengst geven van zo’n 450 tot 500 gram per vierkante meter. Buiten groeit ze veel beter tot een hoogte van ongeveer 120 tot 160 cm en haar opbrengst kan 110 tot 160 gram per plant zijn.

De Bloeitijd van Stress Killer Automatic

Ze heeft een bloeiperiode van 7 tot 8 weken nodig en is 12 weken na het ontkiemen klaar voor de oogst.

Smaak en Geur

Stress Killer heeft automatisch de smaak- en smaakprofielen van haar ouders geërfd. Meteen geeft een joint, vape of bong van haar bloemen een scherp citroen- en waasaroma en dit overspoelt heel de kamer. Je smaakpapillen worden ook vermaakt door de overheersende toets van citrus.

Effecten na het Roken

Stress Killer Automatic heeft geen hoge THC-waarden die de gebruiker kunnen overweldigen. In plaats daarvan zal de soort je overvallen met een krachtige high die de creativiteit in jou zal stimuleren. Het geeft je kracht en stimuleert de productiviteit. Het verhoogt ook de vreugde met zijn enorme en gekende glimlacheffect. Als je deze dame probeert, verwacht dan meerdere uitbarstingen van gelach en gegiechel met daarna een vredig en rustig gevoel.

Ze geeft precies de juiste stemming die iemand nodig heeft om de dag door te komen. Het laat je niet ontsporen in slaap, waardoor het een essentieel recreatief hulpmiddel is om na het werk mee te socializen. Beter nog, neem een ​​paar trekjes gedurende de dag en je zult een enorme boost in werk- en levenslust ervaren.

Trouw aan haar naam, is ze ook ideaal voor stressmanagement. Enkele van haar medische voordelen zijn verminderde stressniveaus en onderdrukking van een negatieve stemming. Ze biedt hulp aan degenen die een depressie doorstaan ​​met haar opbeurende effecten. Wie last heeft van aanhoudende pijnen, verlies van eetlust en uitputting kan bij deze dame troost vinden. Ze bevat verdovende eigenschappen en is een subtiele energizer.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

11%

CBD: No selection

Hoog

Hoogte binnen: No selection

90 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 160 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

lemon Shining Silver Haze x Juanita La Lagrimosa x Ruderalis

Effect: No selection

Focus, Helder

Smaak: No selection

Citrus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stress Killer Automatic” te beoordelen