Sweet Skunk Automatic

9.0065.00

Stel je de effecten en smaken van de originele Skunk voor maar dan nu met snelle groeitijden. Et voilà, dat is Sweet Skunk automatic – een soort die lijkt op de originele Skunk, alleen nu met ruderalis-genetica. Ze levert een sterke punch met zoete en kruidige tonen. Haar effecten zijn sterk en heftig bij 15% THC-niveaus. Koop Sweet Skunk Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Sweet Skunk Automatic is het kind van Early Skunk, Critical en Ruderalis. Ze is een gefeminiseerde autoflowering plant, wat betekent dat ze niet altijd licht nodig heeft om te bloeien. Haar ouders worden alom gerespecteerd en Early Skunk staat bekend om haar hoge potentie en talrijke onderscheidingen. Ze geeft een grandioze mind-body high. Critical Cannabis daarentegen staat bekend om haar hoge opbrengsten en winterharde genetica.

Cannabis Ruderalis van topkwaliteit werd aan de mix toegevoegd om Sweet Skunk autoflowering genetica te geven. Toen de kwekers bij Royal Queens klaar waren met hybridiseren, was het resultaat een soort van 10% Sativa-, 60% Indica- en 30% ruderalis-genetica. Ze groeit gemakkelijk en geeft overvloedige opbrengsten.

Hoe Groeit de Sweet Skunk Automatic?

Sweet Skunk Automatic laat de telers, ervaren of niet, genieten van de twee werelden van het kweken. Ze doet het zowel binnen als buiten goed. Op beide plekken is ze toegankelijk, betrouwbaar en robuust. Ze heeft niet veel aandacht nodig en is bestand tegen verschillende omstandigheden en temperaturen. Zowel beginnende als ervaren kwekers zullen een overvloedige oogst ontvangen, waar ze haar ook planten.

Sweet Skunk wordt niet hoog en is ideaal voor kwekers met weinig ruimte. Binnen wordt ze 40 tot 80 cm hoog, met een opbrengst van 400 tot 450 gram per vierkante meter. Als buitenplant zal ze zo’n 60 tot 100cm hoog worden, met een opbrengst van 60 tot 110 gram per plant.

Bloeitijd van Sweet Skunk Automatic

Deze voortreffelijke dame heeft een bloeiperiode van 8 tot 9 weken en is reeds 12 weken, na het ontkiemen, klaar voor de oogst.

Smaak en geur

Trouw aan haar naam zijnde is Sweet Skunk Automatic zoet en skunky. Haar aroma is scherp, net als de smaak. Je ervaart intense maar plezierige tonen van fruit en kruiden. Bij haar wil je de joint of bong misschien nooit meer dimmen.

Effecten na het Roken

Sweet Skunk Automatic wordt geleverd met een THC-gehalte van 15%. Ze dankt de kweker terug met een zachte rook waarvan je kunt genieten met je vrienden. De soort is kalmerend en heeft geen psychoactieve effecten. Maak je geen zorgen dat je op de bank gaat blijven zitten, want dat zal ze echt niet doen. Ze is eerder een fijne socialiserende soort.

Zodra haar effecten het overnemen, begin je je ontspannen te voelen met een full-body high. Een gevoel van gelukzaligheid zal het overnemen als je je langzaamaan stoned begint te voelen. Na een paar hijsen zul je stralen van geluk terwijl een euforie door je heen gaat. Met Sweet Skunk vergeet je al je problemen en heb je een goed gevoel bij de mensen om je heen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

40 – 80 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Effect: No selection

Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Pittig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Skunk Automatic” te beoordelen