Sweet ZZ

12.5085.00

Ben je een fervent liefhebber van snoep en stoned worden? En dan echt zo stoned dat je voeten onder je uit worden geslagen? Nou, dan is Sweet ZZ zeker dé soort voor jou. Ze levert een zware Indica high, vergezeld van uitgebreide en smakelijke terpeenprofielen. Haar smaak en aroma, in combinatie met een redelijk opbeurende high, is een absoluut heerlijke Indica-kruising die je lichaam een ​​ontspannen gevoel geeft terwijl je geest verfrist aanvoelt. Koop Sweet ZZ Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Sweet ZZ komt uit een lijn van zware Indica en Sativa dominante soorten. Kwekers bij Royal Queens Seeds hadden de idee om een ​​Indica te creëren die zoeter is dan welke andere soort dan ook. Ze wilden de bekende Zkittlez repliceren en zelfs nog beter maken. Om dit te bereiken, besloten ze Grape Ape te gebruiken om de Indica-basis te leggen. Ze oefent een bijna overweldigende high uit op het lichaam. Om het de smaak te geven die ze wilden, introduceerden ze Grapefruits in de mix. Hoewel het de samenstelling niet zoveel veranderde, leverde het wel een volledig terpeenprofiel op.

Hoe Groeit de Sweet ZZ?

Sweet ZZ geeft je een enorme opbrengst. Je kunt ook de low stress methode gebruiken om betere opbrengsten te krijgen. Ze doet het zowel binnen als buiten goed, met de beste opbrengst in warmere omstandigheden en iets minder in koudere omstandigheden.
Als ze als binnenplant wordt gekweekt, wordt ze ongeveer 80 tot 140 cm hoog. Ze zal een opbrengst geven van 500 tot 600 gram per vierkante meter. Buiten doet ze het veel beter qua hoogte en opbrengst. Ze zal de kweker belonen met 500 tot 550 gram per plant met een hoogte van ongeveer 160 tot 200 cm.

Bloeitijd van Sweet ZZ

Deze dame groeit uit tot een compact en dik bladerdak met een primaire cola, omringd door kleinere toppen. Ze heeft een bloeiperiode van 7 tot 9 en is eind september klaar voor de oogst.

Smaak en Geur

Het terpeenprofiel dat Sweet ZZ van haar ouders heeft geërfd, is verleidelijk. Meteen raakt haar rook je tong en neusgaten en word je vermaakt door de smaak en geur van snoep en ander lekkers, dennen, aarde en peper.

Effecten na het Roken

Sweet ZZ geeft zware stoten want met haar THC-gehalte van 22% kan ze onervaren gebruikers gemakkelijk overweldigen. Beginnende rokers moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van deze dame. Zelfs aan ervaren gebruikers wordt ook aangeraden om het rustig aan te doen, omdat het snel inwerkt op de geest. Ze is een echte overheersende

Indica Kenmerken

Sweet ZZ geeft je daarna een zacht en kalmerend effect. Je begint je langzaamaan licht te voelen, alsof je een hoop ballast verliest. Ze verzwelgt snel de geest en kalmeert je daarbij. Het effect maakt haar ideaal voor sommige medicinale marihuanagebruikers die de high niet erg vinden. Ze onderdrukt snel stress, angst en depressie. Met nog een paar trekjes kun je ook haar kalmerende eigenschappen ervaren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 140 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Grape Ape x Grapefruit

Effect: No selection

Kalmerend, Stoned

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet ZZ” te beoordelen