Trainwreck Auto

9.5070.00

Royal Queen Seeds presenteert Trainwreck Auto, een zelfbloeiend wonder dat elke groeifase transformeert in een symfonie van levendigheid. Exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High, belooft Trainwreck Auto eenvoud en veerkracht, waardoor het de perfecte metgezel is voor kwekers van alle niveaus. Kijk toe terwijl de schoonheid van de natuur zich ontvouwt met elke voorbijgaande week, en een weelderige en dynamische plant ontstaat die getuigt van de kunst van de teelt. Verkrijgbaar in de webshop van Holland’s High!

De Onthulling van Royal Queen Seeds Trainwreck Auto’s Groeireis

Royal Queen Seeds presenteert Trainwreck Auto, een variëteit die de teelt transformeert in een avontuur van eenvoud en levendigheid. Vanaf het kiemen neemt dit zelfbloeiende wonder een eigen leven aan, met een gemiddelde hoogte en robuuste structuur die gedijt met minimale inspanning. Aanpasbaarheid is cruciaal terwijl Trainwreck Auto uitgroeit tot een dynamische plant, waardoor het een ideale metgezel is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Met zijn veerkracht en dynamische groei belooft deze variëteit een lonende teeltervaring die moeiteloos in de tijd ontvouwt. Duik in de wereld van Trainwreck Auto, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High, en aanschouw de schoonheid van de natuur in elke groeifase.

Bloeiende Briljantie: met Trainwreck Auto’s Visuele Symfonie en Snelle Bloei

Bereid je voor op een visueel feest terwijl Royal Queen Seeds’ Trainwreck Auto zich ontvouwt tot een meesterwerk van tijdloze elegantie. Met een indrukwekkende bloeitijd van 8-10 weken versnelt dit zelfbloeiende wonder door zijn bloeifase, resulterend in dichte knoppen bedekt met harsachtige pracht. De levendige groene tinten en glinsterende trichomen van de variëteit creëren een betoverend uiterlijk, waardoor Trainwreck Auto een aantrekkelijke keuze is voor kwekers die zowel esthetiek als efficiëntie zoeken. Laat je onderdompelen in de pracht van de snelle bloei van Trainwreck Auto, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High, waar elke plant een visuele symfonie belichaamt die het oog boeit.

Royal Queen Seeds Trainwreck Auto’s Snoep, Aardse, Peper, Den Smaakpalet

Maak een zintuiglijke reis met Royal Queen Seeds’ Trainwreck Auto, waar smaakpapillen en de reukzin samenkomen in een smaakvolle explosie. Deze variëteit pronkt met een uniek palet, met tonen van zoet snoep, aardse ondertonen, een vleugje peper en de verfrissende essentie van den. Trainwreck Auto behaagt niet alleen het gehemelte maar vult ook de lucht met een heerlijke geur, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor liefhebbers. Met zijn kenmerkende smaakprofiel verhoogt Trainwreck Auto de cannabiservaring, waardoor elke inhalatie een viering wordt van verfijnde smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle fusie, exclusief bij Holland’s High, waar elke haal een symfonie van zintuiglijke geneugten ontketent.

Royal Queen Seeds Trainwreck Auto’s 80% Sativa Dominantie Ontketend

Ervaar een zwevende high met Royal Queen Seeds’ Trainwreck Auto, een variëteit die is ontworpen om de rookervaring te verheffen en 80% Sativa-dominantie bezit. Terwijl je jezelf verwent, voel de opbeurende effecten zachtjes je geest motiveren, helderheid en focus biedend. De sativa dominantie van Trainwreck Auto biedt een heldere en motiverende high, waardoor het perfect is voor gebruik overdag. Deze variëteit levert een harmonieuze balans tussen mentale helderheid en opbeurende sensaties, waardoor een algeheel gevoel van welzijn ontstaat. Duik in de sativa-ervaring, exclusief bij Holland’s High, waar Trainwreck Auto heerst als een ideale keuze voor degenen die een levendige en energieke cannabiservaring zoeken.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

90 – 175g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 130 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 160 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Trainwreck x Big Skunk Auto

Effect: No selection

Helder, Motiverend, Stimulerend

Smaak: No selection

Dennen, Peper, Snoep, aards

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trainwreck Auto” te beoordelen