Watermelon

12.0080.00

Ben je een liefhebber van Indica op zoek naar een soort die een serieuze stoned fysieke high levert? Dan is Watermelon de perfecte soort voor jou. Het is een Indica dominante soort met 22% THC, 20% Sativa en 80% Indica genetica, die een fysiek ontspannend effect biedt. Bovendien zorgt de soort ervoor dat je vastzit op de plek waar je bent en biedt heerlijke watermeloensmaken. De opbrengsten zijn goed en zullen de kweker belonen met 450 gram per vierkante meter binnenshuis. Koop vandaag nog je Watermelon cannabiszaden van onze Hollands High Webshop.


Watermelon – Kalmerende Indica Dominante Soort

De kwekers van Royal Queen Seeds tonen hun meesterschap in het kweken van cannabis door de ongelooflijke Watermelon cannabissoort. De genieën besloten om Watermelon OG S1 te nemen en er een beetje mee te experimenteren om een nieuwe soort te produceren. Na een paar pogingen tot hybridisatie creëerden de kwekers een meesterwerk uit de zeer gerespecteerde genetica van Watermelon OG S1. Het product is een Indica dominante soort met 20% Sativa en 80% Indica strains.

Rookverslag / Effecten van Watermelon

Als een Indica dominante soort levert het pure Indica-effecten aan de gebruiker. Een paar hijsjes van een joint, bong of vaporizer zal je zeker in een zware staat van comfort en ontspanning brengen. Je hele lichaam zal aanvoelen alsof je omhuld bent door warmte die wordt geleverd door een vuur in de kou. Bovendien bevat de soort 22% THC met een verraderlijke en snelle instap. Dus bereid je voor op een gekke aflevering van eetlust.

Watermelon wordt het best geconsumeerd na het werk en voor het slapengaan. Je loopt het risico ontspoord te raken en te comfortabel te worden om je dagelijkse taken uit te voeren als je het overdag gebruikt. Bovendien is het het beste om te ontspannen en achterover te leunen. De soort biedt gebruikers enkele voordelen, waaronder hoge gelukkige stemmingen voor mensen die lijden aan angst op het medicinale vlak. Neem haar in de avond voor het slapengaan, want ze is een goede slaapopwekker.

Uiterlijk Aroma en Smaak van Watermelon

Watermelon groeit ondanks haar Indica-genetica hoog en heeft hars bedekte toppen tijdens de bloei. Heerlijke fruitige smaken van Watermelon begeleiden ook de intense fysieke high. Ze trakteren je op watermeloensmaken en -aroma’s om de avond aangenamer en therapeutischer te maken. Dus nodig een paar van je stonervrienden uit en geniet van de soort stoned.

Kweekinformatie van Watermelon

Watermelon heeft relatief korte bloeiperiodes en groeit uitstekend zowel binnen als buiten. Ze zal niet veel aandacht vragen, maar waardeert technieken zoals LST om de hoogte te beperken en meer opbrengst te leveren. Bovendien heeft ze mogelijk wat aandacht nodig bij volwassenheid, aangezien haar takken zwaar kunnen worden van de robuuste groei.

Wat je kunt verwachten;
7 tot 8 bloeiweken
Binnenhoogte van 80 tot 130 cm
Buitenhoogte van 150 tot 200 cm
Binnenopbrengst van 450 tot 500 gram per vierkante meter
De buitenopbrengst van 400 tot 500 gram per plant
Oogst in oktober

Watermelon cannabis zal je trakteren op heerlijke en smakelijke watermeloensmaken.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

150 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Watermelon OG S1

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Kalmerend, slaperig

Smaak: No selection

Fruitig, Watermeloen

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Watermelon” te beoordelen