Wedding Gelato

13.5090.00

Ooit gehoord van een goed werkende liefdesdriehoek? Nou, die hebben we. Deze mooie dame, Wedding Gelato, is een product van een liefdesdriehoek die écht werkte. Ze geeft een flinke stoot die zowel Sativa- als Indica-effecten in evenwicht houdt. De resultaten zijn langdurig, gezellig en concentratie gevend. Ze is de belichaming van hoe oudersoorten kunnen balanceren in een cannabishybride. Koop Wedding Gelato Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Wedding Gelato stamt uit een intrigerend en betoverend erfgoed. Ze heeft drie ouders die harmonieus in elkaar versmolten zijn en elk een apart element op tafel brengen. Wat de hybridisatie bereikt, is een bevredigend smaakprofiel gekoppeld aan een uitgebalanceerde high. De teler begon met het mengen van de genetica van Triangle Kush en Animal Mints. Later introduceerde leb de laatste genetica van Gelato 33 die de romantiek deed opfleuren. Terwijl de eerste twee bijdragen aan haar smaak, is de laatste verantwoordelijk voor haar hoge THC-gehalte.

Hoe Groeit de Wedding Gelato?

Het kweken en beheren van deze diva is relatief eenvoudig. Tijdens het kweken wisselt haar uiterlijk af tussen Sativa en Indica of laat ze beide eigenschappen tegelijk zien. De meeste telers zullen in de war zijn, maar in paniek slaan is echt niet nodig. Terwijl ze het zowel binnen als buiten goed doet, presteert ze veel beter buiten in de zon en frisse lucht.
Deze gefeminiseerde zaden zullen, wanneer ze binnen worden gekweekt, ontkiemen en ongeveer 60 tot 100 cm hoog worden. De opbrengst zal rond de 450 tot 500 gram per vierkante meter liggen. Buiten groeien ze zo’n 130 tot 2000 cm, met een opbrengst van 350 tot 400 gram per plant.

Bloeitijd en Kenmerken

De bloemen van deze dame groeien krachtig en dicht. Terwijl ze er allemaal mooi en schattig uitziet, tonen haar oranje haren haar macht. Ze heeft donkergroene toppen waardoor kwekers haar urenlang zouden kunnen bewonderen. Deze heerlijkheid heeft een bloeiperiode van 10 weken nodig om volwassen te worden en is begin oktober klaar voor de oogst.

Welke smaken heeft de Wedding Gelato?

Wanneer je haar gebruikt, zal Wedding Gelato je smaakpapillen vermaken met heerlijke aardse ondertonen. Je ervaart een driedubbele smaak van munt, citroen en vanille en zal aanvoelen als het drinken van een romig glas warme melk.

Effecten na het Roken of Vapen

De genetica van deze dame is bijna gelijk verdeeld over Sativa en Indica. Desalniettemin neigen haar effecten meer naar het Indica-gedeelte van de soort. Nadat je een bong, vape of joint hebt aangestoken, begin je een cerebrale high te ervaren, gericht op euforie. Je zult golven van motivatie ervaren die je abrupt raken en het is raadzaam om je schrap te zetten voor deze ervaring.

Na een paar momenten van een heldere high, waarbij je gedachten worden beïnvloed op een positieve manier, treden de Sativa-effecten in werking. Je zult voelen hoe de high zich van je geest naar je spieren begint te bewegen. Je voelt je alsof je lichaam van een massage geniet terwijl je in een staat van comfort en ontspanning valt. Hoewel, de high zal je helemaal niet op de bank geposteerd houden. Je kunt vrij bewegen en je zult je geweldig voelen als je bijvoorbeeld onder haar invloed een wandeling in de natuur maakt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

60 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Wedding Cake x Gelato x Gelato 33

Effect: No selection

Euforisch, Fysiek ontspannend, Kalmerend, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Herbal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wedding Gelato” te beoordelen