White Widow

8.0055.00

White Widow is een ware legende. Ze draagt ​​aanzienlijke hoeveelheden THC in zich en is wereldwijd geliefd. Ze is een echte prijswinnaar. Deze mysterieuze dame won de High Times Cannabis Cup in 1995 en bevredigt sindsdien heel wat marihuanagebruikers. Haar toppen zullen je, na een paar weken groeien, hard slaan als een nieuwere soort. Koop White Widow Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Hoewel haar oorsprong onbekend is, probeerden kwekers bij Royal Queens Seeds hun versie van de legende te creëren. Ze kozen voor de genetica van White Widow S1 om hun 50% Indica en 50% Sativa White Widow-soort te creëren. Ze biedt beide werelden aan de gebruikers. Sinds de oorspronkelijke release heeft deze soort de hele wereld rondgereisd en overal prijzen gewonnen omdat ze ongelooflijke effecten aan haar gebruikers levert.

Groei en Opbrengst van White Widow

White Widow stimuleert winterharde genetica waardoor ze in verschillende omstandigheden kan gedijen. Ze vraagt ​​niet veel van haar kwekers en ook beginnende telers zullen haar gastvrij vinden. Ze is bestand tegen schimmels, insecten en kou. Ze doet het zowel binnen als buiten goed en zal de gewenste opbrengst geven indien ze genoeg van de basisvoedingsstoffen toegediend krijgt.

Als ze binnen wordt gekweekt, zal deze dame ongeveer 60 tot 100 cm hoog worden. Ze zal 450 tot 500 gram gedroogde toppen per plant teruggeven aan haar kweker. Als buitenplant zal ze een hoogte bereiken van ongeveer 150 tot 190cm. Ze zal de teler belonen met zo’n 550 tot 600 gram per plant.

Bloeitijd van White Widow

Deze witte weduwe vraagt een bloeiperiode van 10 weken en is begin oktober klaar voor de oogst.

Welke Smaken heeft de White Widow?

Haar compacte bloemen genereren grote hoeveelheden van de terpenen myrceen, pineen en caryofylleen. Deze natuurlijke stofjes verenigen zich om een smaakprofiel op te bouwen dat wordt gekenmerkt door tonen van kruiden, aardsheid en peper. White Widow doet het vooral goed in heerlijke edibles, waar haar aroma goed naar voren komt.

Effecten na het Roken of Vapen

White Widow is een betoverende soort voor het lichaam, omdat ze goed is in het begeleiden van haar verbruiker naar zowel de Sativa- als de Indica-wereld. Nadat je een joint of bong hebt aangestoken en een paar trekjes hebt genomen, zullen de hele Indica-effecten verpletterend worden. Je zult een opbeurende golf door je heen voelen razen naarmate je gemoedstoestand hoger wordt. Je wordt in een euforie gegooid waarin je gedachten positief en motiverend zijn. Je voelt je gelukkig en je krijgt zelfs zin in leuke activiteiten en gesprekken.

Na een tijdje zul je voelen dat je lichaam comfortabel wordt, alsof er een warme deken over je heen wordt gegooid. De high verschuift van de geest naar je lichaam op een typische Sativa-manier zonder lui te worden. Je zult verdwalen in je comfort en de wereld om je heen wordt vrediger. Je krijgt zin om een ontspannend boek te lezen of een film kijken. Je zult ook genieten van een geneeskrachtige werking van de soort, zoals pijnverlichting en verlichting van stress en angst.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 180 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

White Widow S1

Effect: No selection

Krachtig, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow” te beoordelen