El Patron

13.5090.00

Ontdek een van de gemakkelijkste strains om te kweken met El Patron van Royal Queen Seeds, verkrijgbaar bij Holland’s High. Met zijn krachtige groei, prachtige uiterlijk, heerlijke smaken en gebalanceerde effecten is het een must have strain voor liefhebbers die een goede allround strain waarderen. Mis niet de kans om deze uitzonderlijke strain te kweken en ervan te genieten. Bestel nu en dompel jezelf onder in de wereld van de ongeëvenaarde kwaliteit van El Patron.

Groei en Kenmerken van El Patron

Ontketen je innerlijke kweker met El Patron, een meesterwerk van Royal Queen Seeds. Deze strain is een droom voor kwekers, geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers. El Patron vertoont krachtige groei, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel binnen als buitenkweek. De groeicyclus duurt meestal ongeveer 8 tot 9 weken, en gedurende deze tijd kun je een weelderige, krachtige plant verwachten die je in ruil voor je inspanningen beloont met genereuze opbrengsten van hoogwaardige cannabis om te roken wanneer het klaar is.

Bloei en Uiterlijk

Bereid je voor om verbaasd te zijn als El Patron ongeveer 8 tot 9 weken na ontkieming aan zijn bloeifase begint. De transformatie is een visueel genot. De toppen staan in het middelpunt, waarbij de Sativa dominante genetica wordt getoond. Het algehele uiterlijk van de plant is een lust voor het oog, El Patron heeft smaragdgroene bladeren en vurig oranje stampers. Met zijn efficiënte bloeitijd zul je binnen de kortste keren je prachtige, met trichomen bedekte toppen kunnen oogsten.

Smaak en Geur van El Patron

Verwen je zintuigen met het voortreffelijke smaak en geurprofiel van El Patron. Elke hit onthult een harmonieuze mix van zoete en fruitige smaken, aangevuld met subtiele aardse ondertonen. Dit heerlijke smaakprofiel is een waar genot voor de zintuigen en zorgt voor een gedenkwaardige rookervaring. Wat betreft de geur heeft El Patron een betoverende geur van verse citrus met hints van den, waardoor elke rooksessie je anticipatie verhoogt.

Effecten bij het Roken van El Patron

El Patron biedt een evenwichtige ervaring, met 60% Sativa en 40% Indica genetica. Wanneer je El Patron rookt, voel je een aanvankelijke golf van creativiteit en euforie, dankzij de Sativa invloed. Dit opwekkende cerebrale effect verbetert de focus en motivatie, waardoor het ideaal is voor gebruik overdag. Het Indica component voegt een zachte lichamelijke ontspanning toe die de mentale helderheid aanvult, waardoor een harmonieuze en evenwichtige ervaring ontstaat. Of je nu inspiratie of ontspanning zoekt, El Patron biedt het beste van beide werelden.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 130 cm

Hoogte buiten: No selection

140 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Genetische achtergrond: No selection

AMG x Shiva

Effect: No selection

Krachtig, Stoned

Smaak: No selection

Kruidig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “El Patron” te beoordelen