BCN Critical XXL Auto

7.5022.50

BCN Critical XXL Auto is een autoflowering soort die bovenaan staat in de ranking van meest succesvolle wietsoorten in de catalogus van Seedstockers. BCN Critical XXL Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De BCN Critical XXL Auto bezit alle kenmerken van een autoflowering soort waar kwekers naar op zoek zijn. Het is een taaie, energieke plant die snel en makkelijk groeit en de potentie heeft om uitzonderlijk grote opbrengsten te leveren. Haar fantastische smaken en aroma’s zijn al even geliefd. Dit juweeltje onder de cannabissoorten ontstond uit een kruising tussen twee legendarische soorten met hun oorsprong in het Baskenland. Kritikal Bilbo en de Critical+ werden opnieuw gekruist met de autoflowering versie van Critical Mass Auto en dit geeft een perfecte balans tussen Indica en Sativa.

Groei en eigenschappen van de BCN Critical XXL Auto

BCN Critical XXL Auto is licht indica-dominant en is daarom een sterk vertakte plant met een bossige structuur en korte internoden. Hierdoor hebben de grote hoeveelheden aan compacte en dikke toppen genoeg plaats om te ontwikkelen.
De planten met een dicht bladerdak hebben een centrale cola die uitsteekt boven de talrijke zijtakken die ook relatief grote bloemen dragen die bedekt zijn met een ijzige laag van suikerachtige en plakkerige trichomen. Omdat deze soort zeer veel hars bevat is ze perfect geschikt voor het maken van extracten en oliën.

Bloeitijd van de BCN Critical XXL Auto

Je kweekt haar best tijdens de zomermaanden als je doel slechts één enkele oogst per jaar is. Door het intense zonlicht zal deze soort op maximale snelheid kunnen groeien en zich ontwikkelen. BCN Critical XXL Auto maakt gebruik van de lange juni-dagen om een zeer indrukwekkende verticale groei door te maken.
Echt extreem hoog groeit wordt deze dame niet en haar korte bloeitijd bedraagt slechts twee maanden. Dit maakt haar perfect voor wie discreet wil kweken. Vanaf zaadje tot oogst mag je rekenen op ongeveer 75 dagen.

Smaak en geur

Het dominante terpeen in BCN Critical SSL Auto is mycreen. Dit zorgt voor een palet aan geuren en smaken die een zachte rook geven. De aarde en muskus achtergrond wordt gecombineerd met pittige citrustonen die de grote aanwezigheid van pineen en limoneen blootlegt. Het is een lekkere soort om te roken en te ruiken, wat zorgt dat je maar moeilijk je joint doorgeeft.

Effecten van de BCN Critical XXL Auto

BCN Critical XXL Auto heeft een hoge psychoactieve kracht door het THC-gehalte kan schommelt tussen 14 en 22%. Het effect van deze dame is krachtig en begint met een erg vrolijke aangename cerebrale high die zachtjesaan overgaat in een bedwelmende sensatie van lichamelijke ontspanning die een hele tijd blijft aanhouden. De effecten zijn zeer gebalanceerd en zal in gelijke mate opbeurend en geruststellend zijn, aangevuld met milde sensaties met een grote therapeutische potentie. Deze soort roken zal spierspanning verzachten, helpen bij dagelijkse stress en slapeloosheid verminderen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BCN Critical XXL Auto” te beoordelen