BCN Critical XXL Fem

4.5013.50

BCN Critical XXL Fem is een snelle bloeier die zeer gegeerd is onder ervaren kwekers. ze geeft sterke effecten en is zo gemakkelijk te kweken dat er steeds meer vraag naar is. BCN Critical XXL Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

BCN Critical XXL heeft de genetica geërfd van enkele soorten die talrijke prijzen in de wacht sleepten. De veredelaars bij Seedstockers gebruikten stekken van Kritikal Bilbo en Critical+, kozen daaruit de sterkste plant en kruisten deze opnieuw met een originele reguliere Critical Mass uit eigen zaadbank. De opbrengst van deze soort is indrukwekkend en je zult oogsten krijgen die ruim boven gemiddelde zijn.

Groei en eigenschappen van BCN Critical XXL Fem

BCN Critical XXL groeit krachtig als een prima Critical-variëteit en produceert bladeren die haar Sativa dominantie verraden. Van SCROG en SOG technieken is deze dame niet vies en ze zal bij beiden geweldige oogsten geven. Ze past zich goed aan naar alle kweeksystemen, of je haar nu in potgrond of kokos laat groeien of gebruik maakt van hydrocultuur. Buiten zal BCN Critical XXL hoog uitgroeien met een groot aantal zijtakken die moeten ondersteund worden om het gewicht van de grote bloemtoppen te kunnen dragen.

Bloei en opbrengst

De bloeiperiode van deze soort bedraagt ongeveer 60 dagen waarin ze grote, vlezige, compacte met hars bedekte toppen zal aanmaken. Omdat de compactheid van de bloemen zeer hoog is, doe je er goed aan om ze voortdurend in de gaten te houden tegen het eind van de bloeitijd zodat er geen schimmels of ziekteverwekkers je planten zouden aanvallen.
De opbrengst bij binnenteelt zal tot 600 gr per m² bedragen en buiten 1Kg. bloemen kunt oogsten tegen eind september of begin oktober.

Smaak en geur van de BCN Critical XXL Fem

BCN Critical XXL geeft aroma’s en smaken af die pittig en zuur proeven en helemaal naar citrus smaken en ruiken. Wie niet van zoete smaken houdt zal deze soort heel erg waarderen.

Effecten van de BCN Critical XXL Fem

Het langdurige en sterke effect zal je lichaam helemaal ontspannen en je hoofd mistig maken dankzij haar percentage van wel 23% aan THC. Ben je een beginnend gebruiker, dan is het even uitkijken met de dosering want voor je het weet ben je een paar uurtjes stevig van de kaart.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BCN Critical XXL Fem” te beoordelen