Do Si Dos Fem

15.0045.00

Een Indica dominante hybride die liefhebbers van Indica soorten zeker zal bevallen is deze uitmuntende Do-Si-Dos uit de laboratoria van Seedstockers. Do Si Dos Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Een Indica dominante hybride die liefhebbers van Indica soorten zeker zal bevallen is deze uitmuntende Do-Si-Dos uit de laboratoria van Seedstockers. Men kruiste Face Off OG met OG Kush Breath en zagen dat het goed was. Deze variant geeft je een ongelofelijke stone, heeft een korte levenscyclus en schenkt je aan het eind ervan, mooie compacte hoogwaardige wiettoppen. Uit de gefeminiseerde zaden van Do-Si-Dos groeien geweldige planten die zonder twijfel één van je favorieten zullen worden.

Groeihoogte van de Do Si Dos Fem

Zowel binnen als buiten zal deze dame goed gedijen zolang je haar goed behandelt. Haar Indica-genen zorgen ervoor dat ze compact blijft, wat handig is bij plaatsgebrek of wanneer je haar in een kweekruimte laat groeien. Ze leent zich heel goed voor trainingstechnieken als FIM, super cropping, ontbladeren en trimmen. ScrOG of SOG-technieken kan ze ook aan, dit is vooral handig als je slechts één plant hebt in een grote pot. Bij buitenteelt kun je haar in een grote pot van 50 tot 60 liter zetten of in volle grond. Schrik dan niet want ze kan uitgroeien tot een mastodont van 2 meter hoog.

Bloeitijd van de Do Si Dos Fem

Deze snelle soort kun je reeds oogsten na 8 tot negen weken bloeien. Je zult merken dat ze in een sneltempo bloemen aanmaakt die al heel gauw hun potentie tonen. Let wel op met de luchtvochtigheid in de tent of buiten want, omdat de toppen zo vast van structuur zijn, valt het niet meteen op als ze gaan schimmelen.

Hoe smaakt de Do Si Dos Fem?

De geur van Do-Si-Dos is uniek en complex, dankzij het terpenenprofiel dat ze meekreeg van haar ouderpaar. Het is een harmonieuze mengeling van citrus, bessen en kruiden met zware aardse aroma’s in de achtergrond. Gebruikers met een goede neus zullen vaak ook subtiele vanille smaken en geuren kunnen herkennen die aan deze soort een extra toets geven.

Effecten na het roken van de Do Si Dos Fem

De zware stone waarmee deze dame je zal verrassen heeft ze van geen vreemden. Haar ouders staan niet meteen gekend als mild als het er op aan komt. Met haar percentage aan THC dat ongeveer 20% bedraagt, zal ze je hele lichaam in een ontspannen roes brengen terwijl je gedachten helder blijven. Ben je een creatieveling, dan ga je merken dat de kronkels in je geest zeer actief worden en je de beste ideeën krijgt. Wie niet zo creatief is mag zich verwachten aan dagdromerijen met fijne gedachten die elke kant kunnen uitgaan.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

0-1%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

OGKB x Face Off OG

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Do Si Dos Fem” te beoordelen