Moby Dick Fem

6.5019.50

Het veredelen van cannabissoorten is een intensief vak. Met Moby Dick uit gefeminiseerde zaden hebben de veredelaars weer goed werk neergezet. Moby Dick Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Als we terug in de tijd gaan, dan zien we dat rond het eind van de jaren 80 tot het begin van de ninetees, White Widow één van de meest gebruikte soorten was door veredelaars van nieuwe strains. Ook Moby Dick van Seedstockers heeft daar haar oorsprong. White Widow was toen al een zeer gegeerde cannabissoort en won de ene cup na de andere. De prijzen die Moby Dick in de wacht sleepte waren een erkenning voor haar waanzinnig witte toppen en de sterke en effecten die lang blijven aanhouden. White Widow, gekruist met een niet nader benoemde Haze-variëteit heeft geestverruimende en super psychedelische, gefeminiseerde, sativa-genetica voortgebracht die korte tijd bloeit, wat haar zeer geschikt maakt voor binnen- en buitenteelt!

Hoe groeit de Moby Dick Fem?

Het veredelen van cannabissoorten is een intensief vak. Met Moby Dick uit gefeminiseerde zaden hebben de veredelaars weer puik werk neergezet. Deze dame houdt van een kapbeurt tijdens het groeien om haar takken een beetje in toom te houden. Deze soort heeft een flink vertakte structuur die ook sterk genoeg is om de enorme hoeveelheden gewicht te kunnen torsen. Geef je de takken extra ondersteuning, dan zal ze je zeker dankbaar zijn.

Bloeitijd van de Moby Dick Fem

De bloemtoppen van Moby Dick uit gefeminiseerde zaden zijn ongelooflijk krachtig en compact toppen. Het uitzicht van de toppen, die onder een laag sneeuw lijken te zitten, komt door de trichomen op de bloemen en zitten vol met talloze cannabinoïden en terpenen die van deze soort een sterke, krachtige wiet maken. Nadat deze dame begint te bloeien, moet je rekenen op negen weken om te kunnen oogsten bij binnenteelt. Buiten wordt het midden tot eind oktober voor je je oogst kunt binnenhalen. Voor een Sativa dominante soort is dit een recordtijd en sommige kwekers wachten nog twee weekjes langer tot het hele potentieel van de plant werd benut.

Smaak en geur

De geur van Moby Dick is licht en zoet en veel gebruikers vinden hem lekker en verfrissend. Het is eerder een mengeling van citrus met sublieme toetsen van frisse eucalyptus.

Effecten na het roken van Moby Dick Fem

Met een THC-gehalte van ongeveer 26% en meer is deze soort echt een krachtpatser. Sommige fenotypes bevatten ook sporen van THCV en dit zou wel eens de verklaring kunnen zijn voor de sterk psychedelische effecten. Moby Dick slaat echt in als een bom en al heel snel zul je merken dat ze helemaal in je hoofd kruipt. Ze zal je stimuleren en productief maken zodat je haar ook overdag kunt roken. Haar high blijft echt heel lang aanhouden, zelfs nog lang nadat je je laatste trekje genomen hebt zul je voelen tot wat deze soort in staat is.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moby Dick Fem” te beoordelen