O.G Kush Auto

6.5019.50

OG Kush Auto is zonder twijfel de sterkste Autoflower uit de Seedstockers collectie. Het doel van de veredelaars was om een soort te ontwikkelen met de hoogst mogelijke kwaliteit en kracht. O.G Kush Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

OG Kush Auto is zonder twijfel de sterkste Autoflower uit de Seedstockers collectie. Het doel van de veredelaars was om een soort te ontwikkelen met de hoogst mogelijke kwaliteit en kracht. Wat de oogst betreft, deze is niet zo hoog maar wel beter dan gemiddeld. Met een THC gehalte dat schommelt tussen 14 en 22% zal ze voor effecten zorgen die zelfs de meest ervaren gebruikers zullen verrassen. Deze Indica dominante soort heeft daarnaast ook heel scherpe terpenen en een fantastisch aroma dat alleen Kush kenmerkt.

Hoe groei je O.G Kush Auto?

Omdat deze dame een behoorlijke grootte bereikt is het nodig om haar, tijdens haar groei, voor te bereiden op de zware compacte bloemen die ze zal dragen. Verder is het een zeer gemakkelijke soort om te kweken en zal geen extra zorgen nodig hebben. Voldoende water, warmte en licht zullen haar dankbaar maken aan het eind van haar levenscyclus.

Bloeitijd van de O.G Kush Auto

Binnen zal ze het best gedijen onder een lichtcyclus van 20 uur licht onder lampen van een hoog wattage. Heb je de planten buiten staan, kies dan de warmste maanden van het jaar om haar te doen groeien onder voldoende zonlicht. Vanaf het ontkiemen van het zaad, tot het moment van de oogst, zul je haar 75 dagen kunnen bewonderen en zien uitgroeien tot een plant met hoogwaardige bloemtoppen.

Smaak van de O.G Kush Auto

Verleidelijk en intens, zo kun je de combinatie van geuren en smaken noemen. Verwacht je aan zeer aanwezige tonen van dennenhout en petroleum die je zintuigen zullen verwennen. Op de achtergrond ga je subtiele hinten van citrus en peper waarnemen die van het geheel een bijzonder lekkere soort maken.

Effecten na het roken van de O.G Kush Auto

Ben je een regelmatige gebruiker en denk je dat je alle soorten aankunt? Dan is deze OG Kush een ware uitdaging voor jou. Het THC-gehalte dat tot 22% kan oplopen, heeft reeds vele malen iemand verrast. Deze dame pleegt een rechtstreekse aanval op je lichaam en geest en ze is onverbiddelijk. Rook je met vrienden, zorg er dan vooral voor dat iedereen een plakje op de bank kan bemachtigen want het gaat nodig zijn.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “O.G Kush Auto” te beoordelen