O.G Kush Fem

6.5019.50

Misschien wel één van de meest gekende soorten in de cannabiswereld is OG Kush. Een variëteit die haar roots afstammen van de Amerikaanse Westkust! O.G Kush Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

O.G Kush Fem is een soort die je op vele vlakken gelukkig zal maken en daarom niet mag ontbreken in je kweektent, je tuin of je balkon. Als nakomeling van een kruising tussen Chemdawg, Lemon Thai en Pakistaanse Kush heeft deze dame echt alles in huis; een oogst die hoger is dan het gemiddelde, een hoog THC gehalte en tevens een zeer makkelijke plant om te kweken. Heb je zin in een boeiende dame met een pittig karakter? Bestel dan vandaag nog deze gefeminiseerde zaden!

Hoe groeit de O.G Kush Fem?

Met haar 70% aan Indica genen is deze soort er eentje die zich veel laat welgevallen als het gaat om verzorging. Het maakt niet uit of je haar binnen of buiten laat groeien, ze zal altijd tevreden zijn met de hoogstnodige aandacht. En ook al is deze dame een graag geziene gast in de tuin, een kleine kweektent zal haar ook vast en zeker bevallen. Wanneer je bij de groei haar formaat beperkt door toppen, gaat ze niet hoger worden dan één meter. Zo krijg je ook meer hoofdtoppen en zal je oogst nog groter zijn. Gebruik je graag andere technieken om haar te bedwingen, dan zal ze zich daar ook graag voor lenen. Buiten kan deze variëteit uitgroeien tot 160 cm en zelfs nog een stuk hoger. Schrik niet als ze blijven doorgroeien tot meer dan twee meter.

Bloeitijd en opbrengst

Terwijl veel soorten groeien tijdens de bloeiperiode, doet OG Kush dit niet in de hoogte maar eerder in de breedte. Ze wordt bossig en maakt hiervoor talloze zijtakken aan. Tijdens haar bloeiperiode die tussen 7 en 9 weken duurt, maakt ze ontelbare vette toppen aan die heldergroen van kleur zijn en druipen van het hars. Na het drogen en uitharden van de bloemen ga je tevreden glimlachen als je het gewicht ziet: maar liefst 475 tot 600 gr/m² bij binnenteelt, daar wordt een mens toch blij van? Ook buiten zal deze dame je niet teleurstellen en je verwennen met ongeveer 550 gr/plant.

Hoe smaakt de O.G Kush Fem?

Myrceen, caryofylleen en limoneen zeggen je misschien niet zoveel maar deze stofjes zorgen voor de smaken en geuren van deze soort. Bij het roken en vapen ga je aangename aardse smaken proeven met een ondertoon van citrusvruchten. Ook dennenhout en kruiden maken het palet compleet en in balans.

Effecten van de O.G Kush Fem

22 tot 24% en meer aan THC zorgen voor een high die inslaat als een bom. Vandaar dat medicinale gebruikers deze soort vaak verkiezen als natuurlijke pijnstiller. Vanaf de eerste trekjes ga je merken dat je lichaam zich helemaal

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “O.G Kush Fem” te beoordelen