Panty Punch Fem

18.0054.00

Een soort als deze Panty Punch uit gefeminiseerde zaden is een ware uitdaging, zelfs voor een getrainde blower. Panty Punch Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Panty Punch Fem is een Indica dominante soort heeft maar liefst 30% aan THC in haar genen die zich urenlang laat voelen bij het roken of vapen. Als kruising tussen Purple Punch en Pink Panties is deze variëteit een aantrekkelijke soort geworden. Ook haar opbrengsten en smaken zal je ongetwijfeld erg bevallen. Bestel nu je zaden en ga deze uitdaging aan!

De groei van Panty Punch Fem

Vooral kwekers met een beperkte ruimte zullen deze soort zeer erg kunnen waarderen. Ze laat zich heel gemakkelijk bedwingen in de hoogte en de breedte en is daarom geschikt voor kleine kweektenten/kamers. Nadat je de zaadjes hebt laten ontkiemen en geplant, begint de vegetatieve groei. Ze zullen in die periode een sterke hoofdstam ontwikkelen en heel wat zijtakken en bladeren. Indien je voorstander bent van het toppen van je planten, dan doe je dat het best tijdens de eerste twee weken. Door de bossige struktuur doe je er goed aan om grote bladeren te verwijderen zodat er meer licht en lucht in het bladerendek komt.

wanneer bloeit de Panty Punch Fem?

Tijdens haar bloeiperiode die ongeveer 9 weken duurt, zal ze zeer compacte met hars bedekte toppen aanmaken. Hoe meer de tijd vordert, hoe meer toppen je ziet ontwikkelen en groeien maar, verwacht je niet aan mega-toppen. De bloemen van deze soort blijven eerder bescheiden maar hun grote aantallen zorgen ervoor dat de oogst zeer bevredigend is. Je zult merken dat het gewicht een pak boven het gemiddelde zit van andere soorten.

Smaak en geur

De geur van deze soort ga je zeker ruiken tijdens haar bloeiperiode maar, niet overdreven. Het is pas na het drogen en uitharden van de bloemen dat het het unieke aroma van Panty Punch duidelijk naar boven komt. Ze zal je zoete bessen met duidelijke aardse tonen laten ruiken die op een aangename manier je neushaartjes laten trillen. Ga je haar roken dan zul je ook smaken van bloemen, lavendel en rozemarijn herkennen.

Effecten na het roken van Panty Punch Fem

Laat je verrassen na je eerste trekjes aan je joint of vaporizer want de 30% THC zal je hard treffen. Vooral wanneer je geen of weinig ervaring hebt met sterke soorten is het aangeraden om voorzichtig te beginnen. Ze levert een verrukkelijke high die bijzonder lang blijft hangen en vlagen van euforie veroorzaakt. Je ontspant volledig en niet enkel lichamelijk. Een prima soort om depressieve gevoelens en stress te doen verdwijnen in een mum van tijd.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

30%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panty Punch Fem” te beoordelen