Purple Punch Fem

7.5022.50

De gefeminiseerde wietzaden van deze Indica dominante soort geven zeer krachtige toppen die een eersteklas Amerikaanse genetica leveren. Purple Punch Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De genetica van Purple Punch heeft ze van Grandaddy Purple, die de 20% en meer aan THC schonk. Je kunt deze plant vooral herkennen aan haar paars/blauwe bloemen. Het versmelten met Larry OG zorgt ervoor dat de opbrengst van Purple Punch hoger werd en hierdoor kreeg ze ook de intense smaak van OG. Wij zijn ervan overtuigd dat deze strain een uitstekende keuze is voor wie medicinale cannabis-olie of andere concentraten wilt maken.

Hoe hoog groeit de Purple Punch Fem

Omdat Purple Punch bijna uitsluitend Indica-genen in zich draagt, zijn de groeikenmerken ook typerend. Het is een korte bossige plant die niet hoger groeit dan 100 cm, iets wat haar zeer geschikt maakt voor binnenteelt. Buiten zal ze een lengte van ongeveer 150 cm hoog groeien maar ook niet meer dan dat. Te midden van de talrijke zijtakken zul je een grote centrale cola zien groeien die de hoofdtop zal dragen.

Bloeitijd en oogst

Haar talrijke zijtakken zullen al bij het begin van haar bloeiperiode aangeven dat je je aan een grote oogst mag verwachten. In ongeveer 8 weken tijd zal ze, bij binnenteelt, 650 gr. bloemen dragen per vierkante meter. Hiervoor hoef je zelf niet veel moeite te doen want deze plant groeit uit zichzelf. Heb je de planten buiten staan, dan zal de oogst je verrassen met zo’n 800 gr/plant, indien de weersomstandigheden goed zijn en je ze in de warmste maanden van het jaar teelt.

Welke smaken heeft de Purple Punch Fem?

Zoet, zoet en nog eens zoet! Stel je voor, toppen die echt een super zoete geur hebben die je doen denken aan koekjes met druivensap, donkere rijpe bessen en appeltaart, gecarameliseerde kersen en een vleugje kruidnagel… Wie dit niet lust heeft absoluut géén smaak!

Effecten en gevoel

De 21% aan THC zorgt voor een krachtig en langdurend effect dat je helemaal tot rust brengt en kalmeert. Je zult reeds na enkele trekjes ondervinden hoe je spieren gaan ontspannen en hoe gevoelens van angst, depressie en stress minuut na minuut wegebben tot je in een staat van pure rust bent. Purple Punch is niet echt een soort die je overdag rookt, vooral niet als je nog je dagelijkse taken moet volbrengen. Maar eenmaal op de bank met een leuke film of een goed boek zal ze je ongetwijfeld een zalige avond bezorgen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch Fem” te beoordelen