Runtz Fem

15.0045.00

Ben je klaar voor een ongelooflijk sterke high en volledige ontspanning? Koop dat nu deze gefeminiseerde Runtz zaden en ga dadelijk aan de slag! Runtz Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

De veredelaars van Seedstockers zijn trots om één van de meest beroemde soorten uit Amerika te presenteren in hun catalogus. Ze draagt de oersterke genetica van Gelato 33 en de cup-winnaar Zkittle in zich. Deze gefeminiseerde soort heeft een THC percentage van 25% en hoger wanneer je ze teelt in optimale omstandigheden. Na een korte bloeiperiode zul je kunnen genieten van compacte toppen die vol met hars zitten. Het is een gemakkelijk te kweken plant met een oogst die je zeer tevreden zal stellen, zowel wat het gewicht als de kwaliteit betreft.

Hoe hoog groeit de Runtz Fem?

Deze dame is helemaal in balans met haar 50% Sativa en 50% Indica genen. Qua hoogte heeft ze meer Indica kenmerken want de plant zal minimum 80 cm hoog worden en maximum 130 cm halen. Ze zal een centale hoofdstam aanmaken en talrijke zijtakken waardoor ze een bossig uiterlijk krijgt. Wil je haar in de hoogte beperken, ga haar dan toppen binnen de eerste twee weken van haar groeiperiode.

Bloeitijd en opbrengst van de Runtz Fem

De bloeiperiode van Runtz gefeminiseerde zaden duurt ongeveer 8 tot 9 weken. In die tijd maakt ze talloze mooie paarse, limoengroene en met hars bedekte toppen aan. Met een goede verzorging en wat plantenliefde zal deze dame je bij binnenteelt 450 tot 500g/m² schenken. Indien de plantjes buiten in grote potten staan of volle grond, mag je eind september tot begin oktober rekenen op ongeveer dezelfde opbrengst.

Smaak en geur

De geur van Runtz lijkt sterk op een zak met fruitsnoepjes. Haar fruitige aroma is sterk wanneer de bloemen nog aan de plant zitten maar eens je ze gaat drogen, verpulveren en roken zal de geur nog veel sterker worden. Echt een super lekkere soort voor wie van zoete smaken en geuren houdt.

Welke effecten heeft de Runtz Fem?

Runtz geeft je the best of both worlds omdat de verhouding van Sativa en Indica helemaal in balans is. Ze geeft je heel snel een langdurig gevoel van totale fysieke ontspanning maar niet in die mate dat je niet meer van de bank afkomt. Ze maakt je opgewekt en blij met momenten van pure euforie. Gebruikers die lijden aan angststoornissen of depressie zullen ondervinden dat deze al snel verdwijnen. Heb je wel eens paranoïde gedachten na het roken, deze strain zal je dat effect niet geven. Ook is deze soort zeer geschikt voor het maken van olie en andere substraten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runtz Fem” te beoordelen