Santa Marta Haze Auto

15.0045.00

Heel wat kwekers vallen steeds terug op Santa Marta Haze omwille van haar toppen die van hoge kwaliteit zijn. Santa Marta Haze Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Santa Marta Haze Autoflower is een variëteit uit de Haze familie met een hoog THC gehalte die eenvoudig te kweken is. Haar genetica kreeg ze van Amnesia Haze en Santa Marta die haar oorsprong heeft in de Colombiaanse jungle. Het is een snelle bloeier die langdurige effecten levert en een lekkere fruitsmaak heeft. Ook haar oogst is geweldig, zowel binnen als buiten.

Hoe groeit de Santa Marta Haze Auto?

Vanaf het ontkiemen van het zaadje tot de oogst, heeft deze dame ongeveer 75 dagen nodig om uit te groeien tot een volwassen plant. Ze zal zeer goed gedijen wanneer je haar 20 uur per etmaal onder sterke lampen zet van minstens 600 Watt. Indien de planten buiten staan in grote potten of open grond, mag je rekenen op 90 tot 100 dagen.

Bloeitijd en verzorging

Tijdens de bloeiperiode maakt Santa Marta Haze ontelbare bloemknoppen aan die zeer compact zijn en vol met hars zitten. Veel verzorging heeft deze dame niet nodig, enkel genoeg licht, warmte, water en goede (liefst biologische) teelaarde. Hoeveel de oogst bedraagt geeft Seedstockers niet vrij, enkel dat de opbrengsten massief zijn en dat klinkt heel beloftevol.

Smaak en geur van de Santa Marta Haze Auto

Wie van zoete fruitige soorten houdt zal helemaal blij worden van de geuren en smaken van Santa Marta Haze. Je mag je verwachten aan smaken van zoet fruit, een sublieme toets van citrusvruchten en een frisse dennensmaak. Haar smaak is één van de redenen waarom kwekers vaak naar deze soort blijven grijpen.

Effecten van Santa Marta Haze Auto

Door haar hoge percentage aan THC slaat deze dame hard toe met haar langdurige zware effecten. Haar Haze-genen zorgen voor psychedelische momenten waarop je geest echt alle kanten uitgaat. Je zult merken dat je niet op de bank gegooid wordt maar dat je creativiteit een echte boost krijgt en je ongelofelijk actief wordt. Geen soortje om te roken voor je naar bed gaat maar wel voor gezellige avonden met vrienden te vullen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Santa Marta Haze Auto” te beoordelen