Sour Diesel Auto

6.5019.50

Het enige wat je moet doen om te kunnen genieten van de unieke doordringende geur van deze cannabis-toppen, is meteen je zaden kopen zodat je aan de slag kunt. Sour Diesel Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Sour Diesel Auto is op de markt en Holland’s High heeft deze zaden van Seedstockers steeds op voorraad! Sour Diesel Auto is een gemakkelijk te kweken variëteit die je grote oogsten schenkt en is een gekende en gewaardeerde klassieker om haar onovertroffen genetica als het gaat om de unieke combinatie van kracht en productiviteit.

Hoe hoog groeit de Sour Diesel Auto?

Door haar roots die overwegend Sativa genen heeft, zal ze uitgroeien tot een plant van ongeveer 1,2 meter. Hierbij ontwikkelt ze talloze zijtakken die de plant ook in de breedte beïnvloeden. Telers die niet veel ruimte hebben kunnen we technieken aanraden als LST. Op die manier ga je haar helpen om reusachtige oogsten te genereren.

Bloeiperiode van de Sour Diesel Auto

Indien je je planten binnen kweekt zorg je best voor een goede luchtfilter. In de laatste helft van de bloeiperiode geeft deze soort een bijna niet te verbergen krachtige geur. Zelfs het kleinste topje kan je hele kamer vullen met haar fantastisch lekkere geuren en dat is leuk, maar niet altijd veilig. Vanaf het ontkiemen van het zaadje tot de oogst moet je rekenen op 11 weken. Omdat deze planten veel hars bevatten zijn ze ook zeer geschikt voor het maken van hasj of andere substraten. Teel je haar buiten dan heeft deze dame nood aan warmte en zonlicht maar, een paar koudere dagen zal ze ook goed verdragen. Houd er wel rekening mee dat deze dame gulzig van aard is als het op voeding aankomt. Binnen zal ze je verrassen met een oogst van ongeveer 550 gr/m², buiten zul je met iets minder tevreden moeten zijn maar ontevreden maakt ze je nooit!

Smaak en geur

Gebruikers die niet aan hun proefstuk zitten en een getrainde neus en smaakpapillen hebben, zullen zeker alle tonen van brandstof herkennen. Vermengd met sandelhout, een beetje aarde, peper en citrus, laat deze dame je ook genieten van subtiele smaken van Kush.

Effecten gevoel

Al bijna meteen na je eerste trekje zul je een cerebrale high ervaren die je energie en creativiteit een boost geven terwijl je helder en gefocust blijft. Na een poosje verandert dit effect in een buzz die je meer rust geeft en je dromerige maakt. Hierdoor kun je haar perfect ook overdag gebruiken, vooral als je met dingen bezig bent waarbij je je creativiteit kunt gebruiken zoals het spelen van muziek, schilderen of gamen.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sour Diesel Auto” te beoordelen