Sour Diesel Fem

6.5019.50

Je zou Sour Diesel, of ‘Sour D’ bijna een mythische soort kunnen noemen als je haar hardcore fans vol lof over deze dame hoort praten. Sour Diesel Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Sommigen beweren dat deze sativa-dominante gefeminiseerde zaden ontwikkeld werden door het kruisen van Super Skunk en Chemdawg maar hierover zijn de meningen verdeeld. Ze heeft haar roots aan de Amerikaanse Oostkust, dat is het enige waarover men het eens is. Wat ook zeker is, is dat haar fantastische sterkte gebruikers met een hoog tolerantievermogen Sour Diesel bestempelen als één van de meest krachtige soorten die beschikbaar zijn op de markt. Je zult meteen de aantrekkingskracht van deze soort voelen wanneer je haar aroma ruikt. De ‘High Times’, één van de betere magazines als het om cannabis gaat, plaatst Sour Diesel van gefeminiseerde zaden hoog in haar top 25 van meest gewaardeerde soorten van alle tijden.

Groeihoogte van de Sour Diesel Fem

Binnen zullen volwassen planten een hoogte bereiken van ongeveer 160cm. Met trainingstechnieken als ScrOG kun je ze beperken zodat ze niet hoger worden dan één meter, iets wat handig is voor kleinere ruimten. Heb je genoeg ruimte, dan is het aan te raden om ze hun gang te laten gaan zodat ze heel hun potentieel kunnen benutten. Dit zal de oogst zeker vergroten.

Bloeitijd en opbrengst

Sour Diesel uit gefeminiseerde zaden is echt een lust om te kweken. Ze heeft een relatief korte bloeitijd die 8-9 weken in beslag neemt. Na het bloeien zal ze je verrassen met een fantastische oogst die 525 gr/m² zal bedragen bij binnenteelt. Heb je de plantjes buiten staan, zullen ze uitgroeien tot mastodonten van wel 2 meter hoog. Ze heeft wel iets meer trimwerk, ondersteuning en onderhoud nodig maar indien je het goed doet, zal ze je begin tot midden oktober 600 gr.per plant schenken.

Smaak en geur

Voor mensen die gewend zijn aan zoete smaken tijdens het roken of vapen van cannabis, zal deze Sour Diesel niet echt aantrekkelijk zijn. Voor wie houdt van dieselgeuren is deze soort het summum. Ze ruikt en smaakt echt naar diesel die net gemorst werd. Het is mycreen, één van de prominent aanwezige terpenen, die hiervoor verantwoordelijk is. Het klein beetje citrus dat aanwezig is, komt door Limoneen en zo heeft elk van haar terpenen haar eigenschappen.

Effecten en gevoel van de Sour Diesel Fem

Wanneer je het goed doet en je plantjes kweekt in goede grond en de beste omstandigheden, zul je een THC gehalte bereiken dat hoger ligt dan 20%. Dit percentage is de reden waarom deze dame je zal verrassen met een langdurende maar zeer snel effect. Ze maakt je spraakzaam, met momenten euforisch en op eender welk moment zal ze je helder en gefocust houden. Een prima soort om overdag te roken en om in gezelschap te gebruiken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sour Diesel Fem” te beoordelen