Super Skunk Fem

5.5019.50

Super Skunk groeit goed onder verschillende omstandigheden en zal je meer dan één keer, tijdens haar levenscyclus, aangenaam verrassen. Super Skunk Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Super Skunk uit gefeminiseerde zaden is een soort waarvoor je kiest als je bij elke oogst, toppen wil van hoge kwaliteit. Het THC gehalte ligt rond de 22% of zelfs meer. Ze is vooral geliefd om haar smaak en het effect dat ze geeft. Of je nu wel of niet ervaring hebt met het telen van cannabis, een kind kan de was doen. Binnen zal ze een korte periode nodig hebben om te bloeien, buiten heeft deze variëteit een weekje extra nodig, vooral bij zomers die niet zo warm zijn.

Hoe groeit de Super Skunk Fem?

Meestal worden Super Skunk planten in een kweekruimte geplaatst maar ook buiten zal deze soort het goed doen indien de weergoden je goed gezind zijn. Het is wel aan te raden om ze buiten tijdens de warmste zomermaanden te telen zodat je ze kan oogsten voor de herfst begint. Heb je haar in een kweektent, dan mag je gul zijn met voedingsstoffen want deze dame is tamelijk gulzig van aard als het op voeding aankomt. Wil je echt dikke vette toppen, geef haar dan genoeg (liefst bio) voeding.

Bloeitijd van de Super Skunk Fem

Na 8 weken bloeien kun je haar dikke compacte toppen gaan oogsten bij binnenteelt. Heb je de plantjes buiten staan dan hebben ze nog een weekje langer nodig om uit te groeien tot een volwassen plant. De oogst is zeker bevredigend, je mag je verwachten aan rasechte XXL opbrengsten.

Smaak en geur

Haar pittig zure smaak en geur laat een een penetrante hasjgeur voelen die lekker is en de volle smaak heeft van een old school cannabissoort. Niet echt een soort voor gebruikers die houden van zoete aroma’s en smaken maar, zeker een lekkere soort voor kruidenliefhebbers.

Effecten en high

Deze dame brengt rust en vrede in je hoofd. Ze kan je verrassen met een zware high en een zeer voelbare lichamelijke buzz. Ze maakt je helemaal ontspannen en is een middel uit de duizend om stress te verlagen. Niet echt een soort om overdag te roken maar om mee te nemen als je ’s avonds na een zware dagtaak lekker op de bank wil liggen chillen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 700 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Skunk Fem” te beoordelen