Thunder Banana Fem

15.0045.00

Gun de planten een paar extra dagen tijdens de bloeiperiode en ze zal rijke fruitige smaken geven met een maximum aan cannabinoïden. Thunder Banana Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Ben je fan van planten die groeien uit gefeminiseerde zaden en ben je op zoek naar wiet met een zeer hoog THC-percentage, dan is Thunder Banana Fem de soort die je zoekt! Haar zeldzame zoete aroma’s die je doet denken aan rijpe bananen kreeg haar genetica van de Alaskan Thunder Fuck (Matanuska) en Amherst Banana, afkomstig van Amherst Sour Diesel en Banana OG. Onze veredelaar brachten deze soorten samen en kweekten een stabiele en productieve gefeminiseerde.

Hoe groeit de Thunder Banana Fem?

Tijdens de groei zal haar Sativa dominantie duidelijk worden, vooral naarmate ze groeit. Haar hoogte is makkelijk te beperken omdat ze een korte vegetatieve fase heeft. Met toppen en LST kun je haar bladerdak open maken zodat je de oogst vergroot. Omdat deze dame overwegend sativa-genen bezit mag je niet gul zijn met voeding want daar reageert ze niet goed op. Dus, minder voeding en een lichte leemaarde en je zult zien wat voor moois je in huis haalde.

Bloeitijd van de Thunder Banana Fem

Grote toppen die in clusters aan haar talloze takken hangen, zo ziet de Thunder Banana er uit wanneer ze volwassen geworden is. Je hoeft niet eens veel ervaring te hebben in het kweken van cannabis om grote opbrengsten te behalen. Binnen zal je oogst klaar zijn na 11 weken bloeien, buiten zul je moeten wachten tot eind oktober of zelfs begin november voor je haar toppen kunt gaan knippen en drogen.

Hoe smaakt de Thunder Banana Fem?

De typische smaak van Thunder Banana is uiteraard een sterke bananensmaak waar je niet omheen kunt. Als ondertoon zul je sublieme zoete toetsen van Skunk ervaren die van deze dame een zeer lekkere soort maakt om te roken en te vapen.

Effecten en high

Thunder Banana heeft een THC-gehalte dat kan oplopen tot 26%, en geeft je een sterke cerebrale high. Beginnende gebruikers zijn best een beetje voorzichtig, want al gauw na de eerste trekjes zul je de sterke effecten voelen en ze houden ook nog eens lang aan. Eens de piek van deze stone voorbij is, komt er een gevoel van algehele ontspanning over je en kun je languit op de bank liggen chillen zonder je paranoia te voelen.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Blij, Chill

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thunder Banana Fem” te beoordelen