Afghani #1 Regular

54.99

Welkom een van de meest beroemde pure Cannabis Indica-soorten aan je collectie toe. Het staat garant voor een gemakkelijke tijd voor de kweker, inclusief nieuwe kwekers, in de kweekruimte of tuin. Het zal je genereus belonen met grote, dichte en hars bedekte toppen bij de oogst. Het is een Indica die een krachtige lichamelijke high levert die je aan je bank gekluisterd zal laten. Koop Afghani #1 Regular zaden en wees klaar voor Indica-kracht. Afghani #1 Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle & discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!


Afghani #1 Regular: Een Echte Indica

Terwijl de naam Indica uit India komt, waar verschillende Indica genotypen vandaan komen, komt Afghani #1 uit de berggebieden van Afghanistan. De regio staat bekend om haar hoogwaardige hasj en enkele van de puurste Indica soorten ter wereld. De genetica van Afghani #1 lijken op die van Afghanistan landrassen, wat betekent dat ze een topkwaliteit soort is.

Rookverslag/Effecten van Afghani #1 Regular

Afghani #1 is een pure Indica die een krachtige lichamelijke high zal geven. Na een paar trekjes tijdens je sessie, voel je je alsof er een warme deken over je heen is gegooid. Je spieren zullen ontspannen terwijl je in je bank zakt. Het effect is ontspannend en sensueel, waardoor het aantrekkelijker en geliefd is. Wees erop voorbereid om lang in die situatie te blijven, want het kan uren duren.

Afghani #1 is geen ochtend- of dagelijkse rook, tenzij je wilt ontspannen en lui wilt zijn. Het kan gemakkelijk overweldigend en couch-locking zijn, wat betekent dat je je taken moet voltooien voordat je haar gebruikt. Gebruik haar ’s avonds na het werk om de dag af te sluiten of ’s nachts om rusteloosheid en slapeloosheid te bestrijden. Ze is ook een ideale rook voor mensen die lijden aan lichamelijke pijn, omdat het verdoven van spieren spierpijn kan verlichten.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Afghani #1 Regular

Afghani #1 zal uitgroeien tot een middelgrote en bossige plant met brede, donkergroene bladeren. Het is stevig, met talrijke toppen die rond de grote centrale cola verschijnen. Haar dichte toppen zullen tegen het einde van de bloeiperiode een indrukwekkende hoeveelheid trichomen vertonen. De trichomen worden verzameld om kief of hasj te maken.

Na het oogsten en drogen van de toppen, wil je de rook uitproberen. Bereid je voor op intense harsachtige smaken naast de ongelooflijke high. De rook zal aardse en heerlijke geuren en smaken bevatten die worden aangevuld met kruidige ondertonen. Ze is een geweldige rook die je langzaam in een bankstel zal laten wegzakken.

Kweekverslag van Afghani #1 Regular

Afghani #1 is een gemakkelijk te kweken soort die binnen zeer weinig weken resultaten zal opleveren. Tijdens de bloeiperiode zal ze snel groeien en haar hoogte verdubbelen. Ze zal weinig van je vragen omdat ze geen snoeiwerk en het verwijderen van mannelijke scheuten nodig heeft. Voor hogere opbrengsten worden SOG en andere kweektechnieken geadviseerd. Afghani #1 kan zowel binnen als buiten goed gedijen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Hoog

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Indica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afghani #1 Regular” te beoordelen