Afghani #1

10.0070.00

De genetica van Afghani #1 lijkt op die van landrassoorten uit Afghanistan, wat betekent dat ze echt een soort van topkwaliteit is. Afghani #1 is de perfecte soort voor nieuwelingen om zich te wagen in de wereld van de befaamde Indica soorten. Koop Afghani #1 zaden en wees klaar voor Indica power. Koop Afghani #1 Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Verwelkom één ​​van de meest beroemde pure Cannabis Indica-soorten in je collectie. Het geeft de telers, ook zij die nog geen ervaring hebben, gegarandeerd een gemakkelijke tijd in de kweekruimte of tuin. Deze dame zal je rijkelijk belonen met grote, dichte en met hars bedekte toppen tijdens de oogst. Ze is een Indica die een krachtige, lichamelijke high zal veroorzaken die je aan je bank gekluisterd laat. Terwijl de naam Indica afkomstig is uit India, waar een verscheidenheid aan Indica-genotypen vandaan komen, komt Afghani #1 oorspronkelijk uit de berggebieden van Afghanistan. De regio staat bekend om zijn hasj van topkwaliteit en enkele van de puurste Indica-soorten in de hele wereld.

Hoe groeit de Afghani #1?

Afghani #1 is een gemakkelijk te kweken soort die reeds binnen enkele weken resultaten zal opleveren. Tijdens de bloeiperiode zal ze snel groeien en in hoogte verdubbelen. Het zal weinig inspanningen van je vragen, want ze hoeft niet gesnoeid te worden en met mannelijke scheuten hoef je ook geen rekening te houden. Voor hogere opbrengsten adviseren wij SOG en andere kweektechnieken. Afghani #1 kan het zowel binnen als buiten goed doen.
Je mag een gemiddelde hoogte verwachten, zowel binnen als buiten maar ook aan een ongelofelijk mooie opbrengst.

Bloeitijd

Deze dame bloeit uit van puber tot een volwassen plant in zeven tot acht weken. Dit is een relatief korte periode dus houd daar rekening mee wanneer je je agenda invult om haar te gaan oogsten.

Smaak en geur

Afghani #1 zal uitgroeien tot een middelgrote en bossige plant met brede, donkergroene bladeren. Ze is een stevige dame met talrijke toppen rond de grote centrale takken. Haar dichte toppen zullen een indrukwekkende hoeveelheid trichomen vertonen tegen het einde van de bloei. De trichomen worden verzameld om kief of hasj te maken.

Na het oogsten en drogen van de toppen, wil je ook wel eens weten hoe deze dame proeft. Zet je schrap voor de intense harsachtige smaken die een voorbode zijn van een ongelooflijke high. De rook zal aardse, heerlijke geuren en smaken bevatten die worden aangevuld met pittige ondertonen. Ze is een geweldige rooksoort die je langzaam in een bank hangende roes zal brengen.

Effecten van de Afghani #1

Afghani #1 is een pure Indica die een krachtige, lichamelijke high zal opleveren. Een paar hijsjes in je rooksessie en je voelt je alsof er een warme deken over je heen werd gegooid. Je spieren zullen ontspannen terwijl je wegzakt in je bank. Het effect is ontspannend en seksueel, waardoor het aantrekkelijker en geliefder wordt. Wees er op voorbereid om lang in die situatie te blijven hangen, want het kan uren duren.

Afghani #1 is niet echt geschikt om te gebruiken in de ochtend of tijdens de dag, tenzij je wilt ontspannen en je het kan veroorloven om lui te zijn. Het kan gemakkelijk overweldigend en bank-lockend zijn, wat betekent dat je best alles doet wat je moest doen, voordat je haar inschakelt. Gebruik haar ’s avonds na het werk om de dag ontspannen af te sluiten of’ s nachts om rusteloosheid en slapeloosheid te verslaan. Ze is ook ideaal voor mensen die lijden aan fysieke pijn, omdat zij verdovend werkt op je spieren en zo spierpijn kan verlichten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Hoog

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Afghanistan

Effect: No selection

Euforisch, Ontspannend, Opbeurend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Herbal, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afghani #1” te beoordelen