American Dream Regular

75.00

10 zaadjes van de reguliere American Dream van Sensi Seeds nu verkrijgbaar bij de webshop van Holland’s High!


Growth and Characteristics of the American Dream Regular

Ontdek de uitzonderlijke reis van de American Dream Regular wietsoort van Sensi Seeds, nu verkrijgbaar bij de webshop van Holland’s High. Deze soort, gekoesterd door cannabisliefhebbers, gedijt na verloop van tijd uit tot een krachtige en veerkrachtige plant. Met de juiste zorg maakt zijn groei een overgang van de vroege vegetatieve fase naar een stevige en goed vertakte structuur. Naarmate hij volwassen wordt, kun je verwachten dat de American Dream Regular een gematigde hoogte bereikt, waardoor hij geschikt is voor verschillende indoor- en outdooromgevingen.

Bloei en Uiterlijk

Binnen ongeveer 8 tot 9 weken na de overgang naar de bloeifase onthult deze soort haar weelderige toppen, versierd met levendige oranje haren en een glinsterende laag trichomen. De bloeitijd van deze soort is relatief kort, waardoor je de vruchten van je arbeid op tijd kunt plukken. Of je nu in een beperkte ruimte kweekt of in een buiten tuin, de beheersbare grootte en opvallende verschijning van de American Dream Regular zullen zeker je zintuigen boeien.

Smaak en Geur van de American Dream Regular

Verwen jezelf met de verrukkelijke smaak en verleidelijke geur van de American Dream Regular wietsoort. Bij consumptie word je begroet door een harmonieuze mix van aardse en citrusachtige tonen die dansen op je gehemelte. Deze heerlijke smaakprofiel maakt elke inhalatie een gedenkwaardige ervaring. Terwijl de geur door de lucht zweeft, zul je hints van dennen en zoetheid waarnemen, waardoor er een uitnodigende en rustgevende sfeer ontstaat. De goed uitgebalanceerde combinatie van smaken en aroma’s voegt een extra laag van voldoening toe aan je cannabisgenot.

Effecten bij het Roken van American Dream Regular

De American Dream Regular soort, met zijn samenstelling van 25% sativa en 75% indica, biedt een uniek gebalanceerde en plezierige ervaring. Bij inhalatie zul je een geleidelijke ontspanning door je lichaam voelen verspreiden, dankzij de indica dominantie. Dit rustgevende effect wordt aangevuld met een vleugje sativa-geïnduceerde euforie die je stemming opbeurt en creatieve gedachten aanmoedigt. Deze soort biedt een allesomvattende ervaring die tegemoetkomt aan verschillende voorkeuren. Of je nu ontspanning zoekt of een creatieve boost, de American Dream Regular heeft het allemaal.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “American Dream Regular” te beoordelen