Black Domina

15.00110.00

Black Domina is één van de originele klassieke, heavy-duty Indica-hybriden met legendarische genetica. Ze is zeer krachtig, ziet er verleidelijk uit en kan zelfs ervaren gebruikers in slaap slaan. Koop Black Domina Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Sensi Seeds introduceerde Black Domina voor het eerst aan de wereld in 1996, en sindsdien gaat de soort door met het veroveren van de bovenste plank. Ervaren kwekers van Sensi Seeds hebben genetica genomen van enkele van de meest bekende Indica-soorten en deze gehybridiseerd. Ze omvatten Northern Lights, Ortega, Hash Plant en een zeldzaam Afghaans exemplaar “SA”. Het product is de beste Indica-soort waar elke Indica-kenner van droomt. Het is een bekende kalmerende soort verdovende eigenschappen en is zelfs niet te vergelijken met de huidige hedendaagse cannabissoorten. Ze groeit snel met een korte bloeiperiode om dikke toppen te produceren die druipen van de trichomen die tot 95% Indica-genetica bevatten. Elke Indica-fanaat zal verliefd worden op deze strain.

Hoe groei je de Black Domina?

Black Domina is vriendelijk voor beginners en staat hoog aangeschreven bij ervaren telers over de hele wereld. Ze is ideaal voor kweekmethoden met grote oogsten, zoals SOG en ScrOG. Ze vereist niet echt snoei- of trainingstechnieken, maar dit kan de opbrengst verbeteren. Deze soort heeft een korte bloeiperiode van ongeveer 50 dagen, groeit kort en beloont de kweker met hoge opbrengsten die verbeterd kunnen worden met behulp van kweektechnieken.

Bloeitijd en kenmerken

Black Domina zal groeien met de typische Indica structuur en kenmerken. De plant zal dikke en dichte toppen produceren met een dieppaarse kleur. Op het eerste gezicht zou je denken dat ze zwart zijn, maar haar ware kleur zal je ontdekken als je wat nauwkeuriger kijkt. De toppen zullen ook een geweldige coating van levendige roodoranje stampers en harsachtige, ijzige trichomen hebben.

Hoe smaakt de Black Domina?

Wanneer de toppen zijn gedroogd en aangestoken, zullen ze een prachtig aroma afgeven met nootachtige en aardse geuren met een vleugje citrus. De smaak daarentegen is niet echt aangenaam en zal eerder lijken op een rokerige en kruidige smaak die doet denken aan hasj.

Effecten na het roken van Black Domina

Omdat Black Domina voor ongeveer 95% Indica-genetica bevat is het logisch dat haar effecten Indica-gerelateerd zullen zijn. Ze is zeer krachtig en haar effecten treden onmiddellijk na de eerste paar trekjes op. Terwijl sommige gebruikers een aanvankelijke euforische en opbeurende high beschrijven, verandert deze snel in een intense, lichamelijke high. Ze is zeer verdovend en zorgt ervoor dat elke spier in je lichaam ontspant en je een zalig lui gevoel krijgt.

De effecten zullen aanvankelijk een ontlading van spanning bevatten die langzaam verandert in een couch-lock. Black Domina is geen soort voor overdag want ze pint je vast op de bank vastzet en je normale werkroutine zal totaal verstoord worden. Gebruik overdag is toegestaan ​​als je lui achterover wil zitten om rustig te binge watchen. Gebruik haar ’s avonds na het werk om de dag op een ontspannen af te sluiten of om in slaap te vallen tijdens rusteloze nachten. Deze dame is ook een goede metgezel voor mensen die lijden aan angst.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

800 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 weken

Oogstmaand: No selection

September

Genetische achtergrond: No selection

Northern Lights x Hash Plant x Afghan Indica x Canadian Ortega

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pijnboom, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Domina” te beoordelen