California Indica Regular

48.00

Op zoek naar de perfecte cannabissoort voor jou? Dan wil je een plant die makkelijk te kweken is, veel opbrengt en heerlijk ruikt en smaakt. California Indica Regular voldoet aan al deze criteria. Het is een snelbloeiende plant met zoete sinaasappelsmaken, wat doet denken aan de Californische klassieker. De unieke smaak en hoge opbrengst maken haar een van de meest geliefde soorten op de markt. Geniet van dit wonder door je zaden te bestellen bij onze Hollandshigh Seedshop.

California Indica Regular: Geweldige Cali Genetica

Fokkers bij Sensi Seeds besloten Orange Bud te hybridiseren met Afghani Hash Plant om deze geweldige soort te creëren. Ze slaagden erin de hoge opbrengsten en geestverruimende effecten van Orange Bud te behouden. De twee ouders staan ook bekend om hun uiterst harsrijke toppen en produceerden een soort van 65% Indica en 35% Sativa. Ze zal de kweker belonen met tal van zware toppen.

Rookverslag/Effecten van California Indica Regular

De effecten van California Indica zijn een mix van Indica- en Sativa-eigenschappen. Ze is een veelzijdige soort die effecten uit beide werelden biedt. Beide effecten mengen zich om je een goed uitgebalanceerde lichamelijke en geestelijke high te geven. Een paar trekjes in de sessie wordt de geestelijke high duidelijk met verhoogde energieniveaus en euforie. Je wordt blij en je focus wordt scherper. Je zult ook merken dat je creativiteitsniveaus toenemen.

Kort daarna zul je merken dat een langzame maar zekere lichamelijke high binnensluipt. Je spieren zullen ontspannen, wat resulteert in een algeheel warm en comfortabel gevoel. De lichamelijke high mengt zich met de geestelijke high om een ontspannen maar geïnspireerde high te geven. De lichamelijke high is niet te intens om je vast te ketenen aan de bank. Het is een soort die op elk moment van de dag kan worden gebruikt om de stemming te verbeteren bij depressieve personen en wat zelfvertrouwen te bieden bij mensen die met angst omgaan.

Uiterlijk, smaken en geuren van California Indica Regular

California Indica Regular zal een plant hebben die gedomineerd wordt door Indica. Het zal groeien in de typische Indica-structuur van aantrekkelijk en compact zijn. Het zal snel bloeien om lange stampers te produceren die zich ontvouwen tussen de centrale stengel en de bovenste takken. De toppen zullen de internodale ruimtes opvullen om een prachtig uiterlijk te creëren.

Sommige gebruikers hebben California Indica Regular Citrus Sativa voor cannabisfijnproevers genoemd. Het zal smaken van limoen en grapefruit bevatten die perfect zijn voor vape-pennen en verdampers. Het langzaam verwarmen van de toppen zal de terpenen direct aan de gebruiker vrijmaken.

Kweekverslag van California Indica Regular

California Indica Regular doet het het beste in hydrocultuur en zal optimaal groeien wanneer je de takken laat floreren. Hoewel het als een binnensoort wordt beschouwd, zal het goed gedijen in de droge Mediterrane klimaten die doen denken aan Spanje. Het is gemakkelijk te kweken en heeft goede luchtcirculatie nodig om schimmel te voorkomen. Je wordt rijkelijk beloond in een korte periode.

Verwacht:

  • Een korte bloeiperiode van 45 tot 50 dagen
  • Hoge opbrengsten met SOG- en ScroG-technieken
  • Korte hoogtes binnen en buiten
  • Hoge opbrengsten binnen en buiten

California Indica Regular maakt gebruik van haar afkomst om het beste van twee werelden te bieden. Koop California Indica Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “California Indica Regular” te beoordelen