Eagle Bill Regular

52.00

Of je nu kweekt in kleine ruimtes of buiten, de aanpasbare aard en prachtige uitstraling van Eagle Bill Regular maken het een gewilde toevoeging aan elke tuin. 10-zadenpakket van Eagle Bill van Sensi Seeds nu verkrijgbaar bij de webshop van Holland’s High!


Groeien en Kenmerken van de Eagle Bill Regular

Maak kennis met de opmerkelijke Eagle Bill Regular wietsoort van Sensi Seeds. Deze soort is een genot om te kweken en vertoont robuuste groei en opmerkelijke veerkracht gedurende haar reis. Naarmate ze volwassen wordt, ontvouwt haar groeipatroon zich tot een evenwichtige mix van kracht en structuur. Of je nu een nieuwe kweker bent of een doorgewinterde professional, het kweken van de Eagle Bill Regular is een lonende ervaring. Deze soort bereikt meestal een gematigde hoogte, waardoor ze geschikt is voor zowel binnenruimtes als buiten tuinen, en zich gemakkelijk aanpast aan verschillende omgevingen.

Bloeien en Uiterlijk van Eagle Bill Regular

Aanschouw de adembenemende transformatie van de Eagle Bill Regular als ze de bloeifase ingaat. Binnen ongeveer 9 tot 10 weken komt de schoonheid van deze soort volledig tot uiting, met dichte toppen bedekt met een weelderige laag harsachtige trichomen. De relatief korte bloeiperiode zorgt ervoor dat je inspanningen snel worden beloond. Het uiterlijk van de Eagle Bill Regular is een getuigenis van haar genetische afkomst, met een weelderige groene achtergrond versierd met delicate oranje stampers.

Smaak en Geur

Geniet van de betoverende smaken en aroma’s van de Eagle Bill Regular wietsoort. Bij consumptie ontdek je een harmonieuze mix van aardse en kruidige tonen die dansen op je gehemelte. Deze unieke smaakbeleving tilt elke inhalatie naar een nieuw niveau van genot. De geur van de soort is even verleidelijk, met hints van dennen en kruiden die een uitnodigende en opwekkende sfeer creëren. De goed uitgebalanceerde combinatie van smaken en aroma’s van de Eagle Bill Regular voegt een extra laag van voldoening toe aan je cannabiservaring, waarbij zowel je smaakpapillen als je reukzin worden geprikkeld.

Effecten bij het Roken van Eagle Bill Regular

Ervaar de gebalanceerde effecten van de Eagle Bill Regular wietsoort, met een samenstelling van 70% sativa en 30% indica. Bij inhalatie word je begroet met een zachte golf van euforie en creativiteit, dankzij haar sativa dominantie. Deze opbeurende sensatie wordt aangevuld met een vleugje indica-geïnduceerde ontspanning die je lichaam kalmeert en je geest tot rust brengt. Ideaal voor momenten van inspiratie en ontspanning, biedt deze soort een veelzijdige ervaring die verschillende voorkeuren tegemoetkomt.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Midden Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eagle Bill Regular” te beoordelen